Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦαίη Σκορδά – ΣΚΑΙ: Όλη η αλήθεια για την πρεμιέρα και το...

Φαίη Σκορδά – ΣΚΑΙ: Όλη η αλήθεια για την πρεμιέρα και το πάνελ

Αύγουστο ή Σεπτέμβρη; Νωρίς ή λίγο αργότερα; Ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα τονώσει το αντρικό στοιχείο στην εκπομπή; Πολλά τα ερωτήματα για την πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά και το youfly.com ως συνήθως σας έχει όλες τις απαντήσεις.Πολλά ρεπορτάζ, το τελευταίο διάστημα, έχουν αναλωθεί στο πάνελ αλλά και το ποια θα είναι η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας της νέας εκπομπής της Φαίης Σκορδά, στον ΣΚΑΙ.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά

Σύμφωνα με πληροφορίες του youfly λοιπόν, η ημερομηνία που έχουν επιλέξει στο κανάλι είναι η Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίουμε μια μικρή επιφύλαξη αυτή να μεταφερθεί ίσως και μια εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 19 Σεπτεμβρίου, κάτι που όμως θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή ανάλογα με τις προετοιμασίες της εκπομπής.

Όσον αφορά το πάνελ της εκπομπής, δεδομένη είναι η παρουσία τόσο της Έλενας Χριστοπούλου όσο και της Αφροδίτης Γραμμέλη, όπως το youfly πρώτο αποκάλυψε! Η Ελέαννα Τρυφίδου θα βρίσκεται στην αρχισυνταξία της εκπομπής ενώ πράγματι στον ΣΚΑΙ αναζητούν ένα ανδρικό πρόσωπο για να εντάξουν στο πάνελ, το οποίο όμως δεν θα είναι ο Παναγής Τζωρτζάτος, όπως διέρρευσε πρόσφατα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα