Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦαίη Σκορδά: Οι 3 προτάσεις που έχει στα χέρια της και το...

Φαίη Σκορδά: Οι 3 προτάσεις που έχει στα χέρια της και το ντόμινο με τη Μαλέσκου

Συνεχίζει να είναι πρώτο θέμα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ το μέλλον της Φαίης Σκορδά στη μικρή οθόνη. To τελευταίο ραντεβού της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 και το οποίο δεν πήγε καθόλου καλά μάλλον είναι και αυτό που καθορίζει τις εξελίξεις. Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού έχει εισηγηθεί στη διοίκηση πως δεν πρέπει να γίνουν αποδεκτές οι απαιτήσεις της Φαίης Σκορδά.

Το σκεπτικό πως πρόκειται για μια ζώνη με κατακερματισμένη τηλεθέαση, ούτως ή αλλιώς μικρό απόλυτο αριθμό τηλεθεατών άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αυξηθεί το μπάτζετ. Αντίθετα τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν διατεθούν στο prime time.

Και ενώ το κλίμα στο Μαρούσι έχει βαρύνει επικίνδυνα με την πλάστιγγα πλέον να γέρνει ξεκάθαρα προς την πλευρά της αποχώρησης της ξανθιάς παρουσιάστριας η Σκορδά φέρεται πως έχει ήδη τρεις κρούσεις από άλλα κανάλια.

Από το Open στο οποίο επικεφαλής είναι ο «διευθυντής της καρδιάς της» Γιάννης Λάτσιος όπως τον αποκαλούσε κάποτε, από το STAR που όμως ξεκαθαρίζουν πως θα πρέπει να έχει τελειώσει το θέμα με τον ΑΝΤ1 για να προχωρήσουν σε συζητήσεις και εσχάτως από τον ΣΚΑΪ.

Άλλωστε από το κανάλι του Φαλήρου η Φαίη Σκορδά είχε κρούση και παλαιότερα. Η παρουσιάστρια αναμένεται να πάρει τις οριστικές της αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο. Άλλωστε πλέον ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά καθώς την επόμενη Πέμπτη λήγει τυπικά το συμβόλαιό της με τον ΑΝΤ1.

Στην αναμονή η Μαλέσκου

Το θρίλερ της Φαίης Σκορδά φαίνεται πως επηρεάζει και την Ιωάννα Μαλέσκου. Καθώς το STAR είναι ένα κανάλι στο οποίο θα μπορούσε να συνεχίσει την τηλεοπτική της καριέρα και μάλιστα είχε γίνει και κρυφή επαφή πριν εβδομάδες.

Δεν είναι όμως μόνο το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς… Οι φήμες που θέλουν τον Γιώργο Λιάγκα και τον ΑΝΤ1 να σκέφτονται την Ιωάννα Μαλέσκου εάν και εφόσον αποχωρήσει η Φαίη Σκορδά έχουν βάση.

Εάν προχωρήσει ένα τέτοιο σενάριο ο Γιώργος Λιάγκας θα έχει ξεκάθαρα σε όλο το τρίωρο τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή και η Ιωάννα Μαλέσκου θα είναι «δεύτερο βιολί».

Στην ουσία και εάν ο ΑΝΤ1 προχωρήσει σε πρόταση θα μιλάμε για ένα μοντέλο τύπου «Μεσημέρι με το Γιώργο Λιάγκα» όπου εκείνος τότε στον ΣΚΑΪ ήταν ο βασικός παρουσιαστής και η Ελένη Τσολάκη ο συνδετικός κρίκος σε διακριτό δεύτερο ρόλο ο συνδετικός κρίκος με το υπόλοιπο πάνελ.

Η υπογραφή του διαζυγίου ΑΝΤ1 Σκορδά θα κάνει επιτακτική την ανάγκη ισχυρής γυναικείας παρουσίας στο πλευρό του Λιάγκα γιατί υπάρχουν και τα εμπορικά που δεν μπορεί να φέρει μόνος του ο δημοσιογράφος και με μια καθαρά ενημερωτική εκπομπή.

Πηγή: reader.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα