Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦαίη Σκορδά: Η μετοχή της σε πτώση και το κρίσιμο ερώτημα με...

Φαίη Σκορδά: Η μετοχή της σε πτώση και το κρίσιμο ερώτημα με την παρουσία της στον ΣΚΑΪ

Η Φαίη Σκορδά αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 μετά από 9 χρόνια στα οποία παρουσίαζε την πρωινή ψυχαγωγία, πότε με τον Λιάγκα ως άντρα της, πότε μόνη της και πότε με τον Λιάγκα ως χωρισμένοι.

Κι ενώ ο Λιάγκας ήταν αυτός που πριν 2 χρόνια επέστρεψε για να γίνει βοηθητικός προς τη Σκορδά και να ανέβουν τα πεσμένα τότε νούμερα, είναι η παρουσιάστρια που έφυγε από τον ΑΝΤ1 και κρίθηκε λιγότερο «απαραίτητη» σε σχέση με τον Λιάγκα και έβαλαν πλάι του τη Δούκισσα που σίγουρα δεν έχει μεγαλύτερη ευχέρεια λόγου από τη Σκορδά.

Τι έδειξε ο ΑΝΤ1 με τη στάση του; Ότι θεωρούν πως στις τηλεοπτικές ανάγκες που παρουσιάζονται τα τελευταία χρόνια, όπου απαιτείται ικανότητα διαχείρισης θεμάτων λιγότερο γκόσιπ και περισσότερο κοινωνικών, η Φαίη Σκορδά δε θα μπορούσε να προσφέρει με τον ίδιο τρόπο που προσφέρει ο Λιάγκας. Και προτιμήθηκε ο δεύτερος.

Κάποιες φορές είναι λογικό οι κύκλοι να κλείνουν, κάτι που έχει κορεστεί, να πρέπει να τελειώσει. Έτσι έγινε και με τον Λιάγκα εξάλλου. Έφυγε με πολύ άσχημο κλίμα από τον ΑΝΤ1 το καλοκαίρι του 2019 και βρέθηκε στον ΣΚΑΪ για να επιστρέψει στο Μαρούσι.

Η Φαίη Σκορδά έχει επενδύσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια στην ατζέντα του woke και του #metoo. Αν το κάνει με ειλικρίνεια ή όχι, το κρίνει ο καθένας με βάση τα γεγονότα και τις πεποιθήσεις. Η παρουσιάστρια σε κάθε περίπτωση έχει χτίσει το προφίλ της γύρω απ΄αυτό και θέλει να είναι μέρος αυτής της νέας εποχής.

Όταν ευαγγελίζεσαι όμως πράγματα και τα κάνεις μέσω τηλεόρασης, που είναι το πλέον συντηρητικό και κολλημένο μέσο, τότε σύντομα θα βρεθείς σε θέση που μπορεί να πατήσεις την ηθική σου. Είναι τυχαίο, θεωρείτε, που η Συνατσάκη απέχει από την τηλεόραση εδώ και μια 5ετία; Δεν είχε, νομίζετε, προτάσεις; Αρκετές. Αλλά ήξερε πως αργά ή γρήγορα θα βρεθεί αντιμέτωπη με τα πιστεύω της.

Η Σκορδά, που ήταν μέχρι πρόπερσι η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια βάσει τηλεθέασης και είχε βάλει πίσω της τη Μενεγάκη, έριξε αρκετά τη μετοχή της. Και η μετακόμιση της στον ΣΚΑΪ θα την φέρει μπροστά σε διλήμματα ηθικής και επαγγελματισμού.

Δεν πάει σε οποιοδήποτε κανάλι και δεν είναι ο Αντώνης Κανάκης για να μπορεί να διεκδικήσει την απόλυτη ελευθερία. Τουλάχιστον όσο ήταν στον ΑΝΤ1 δεν το έκανε.

Μια παρουσιάστρια που έχει επικρίνει το The Bachelor και έχει ζητήσει να μην το προβάλλουν στο Πρωινό, θα είναι τώρα στο κανάλι του Survivor, του Big Brother και του… Love Island. Αν την ενοχλούσε το Bachelor, τότε το Love Island, όπου βάζουν γυναίκες να κάνουν ως και στριπτίζ σε έναν άντρα ενώπιον άλλων, θα είναι μια σπαζοκεφαλιά για την ίδια όταν θα κληθεί να προβάλλει στιγμιότυπα, να προωθεί ένα πρόγραμμα στο οποίο ο σταθμός ποντάρει πολλά και γι΄αυτό έδωσε την παρουσίαση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Πώς θα χειριστεί αυτή την καυτή πατάτα η Φαίη Σκορδά; Έχει μπει στη διαδικασία να το σκεφτεί; Οι απαντήσεις προσεχώς!

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα