Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΦαίη Σκορδά: Αλλάζει όνομα και πρόσωπα στην εκπομπή της - Οι ενισχυτικές...

Φαίη Σκορδά: Αλλάζει όνομα και πρόσωπα στην εκπομπή της – Οι ενισχυτικές κινήσεις και οι πιθανές αποχωρήσεις

Σε ολικό λίφτινγκτης εκπομπής της προχωρεί τελικά η Φαίη Σκορδά.

Ο τίτλος «Πρωινό μας» κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρχει και θα αντικατασταθεί από έναν καινούργιο μετά την από κοινού απόφαση παρουσιάστριας και καναλιού να μετατεθεί η εκπομπή της στο δίωρο 12:00-14:00 από την επόμενη σεζόν.

Στην αρχισυνταξία της εκπομπής δεν φαίνεται να συνεχίζει η Ελεάννα Τρυφίδου. Η Φαίη Σκορδά θα συνεργαστεί έπειτα από πολλά χρόνια και πάλι με την Αγγελική Γιαννακοπούλου, που είχε την αρχισυνταξία της τα χρόνια του «Πρωινό mou» στο Mega. Η Αγγελική Γιαννακοπούλου τα τελευταία χρόνια ήταν επικεφαλής στο «Καλό Μεσημεράκι» του Νίκου Μουτσινά και παραμένει στον σταθμό μετά την αποχώρηση του παρουσιαστή.

Το πάνελ
Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά δεν φαίνεται επίσης να συνεχίζει το πάνελ ως έχει. Ο Νίκος Γεωργιάδης ήδη ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας, ενώ η Αφροδίτη Γραμμέλη εξετάζει ήδη άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Ο Άγγελος Βουράκης θα παραμείνει στην ομάδα των «Αταίριαστων», με τους οποίους ούτως ή άλλως συνεργάστηκε και τη φετινή σεζόν.Ερωτηματικό παραμένει, τέλος, εάν θα συνεχίσει η Έλενα Χριστοπούλου, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν και τη γνωστή μάνατζερ εκτός εκπομπής. Ανανέωση θα υπάρξει και στις στήλες της αστρολογίας και της μαγειρικής, εάν βέβαια διατηρηθούν, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί και η κατάργησή τους μετά τη χρονική μετατόπιση της εκπομπής στη μεσημεριανή ζώνη.

Πρόταση για το πάνελ της εκπομπής ακούγεται έντονα πως έχει δεχθεί ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ενώ στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει και το όνομα της Νάνσυς Παραδεισανού, που φέτος συνεργάζεται με το «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου.

Πηγή: parapolitika.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα