Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
Αρχικήseleo ΘέμαΥποδεχόμαστε το 2021 στην tv: Δείτε το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα όλων των καναλιών

Υποδεχόμαστε το 2021 στην tv: Δείτε το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα όλων των καναλιών

Για να μπούμε σε εορταστικό κλίμα από νωρίς και για την κατάλληλη προθέρμανση πριν από την αλλαγή του χρόνου, ενδείκνυται η φαντασμαγορική συναυλία του Robbie Williams που προστέθηκε πρόσφατα στο ERTFLIX. O διάσημος τραγουδιστής που κάνει κάθε live του μια ξεχωριστή εμπειρία για το κοινό, φορά το σμόκιν του και ετοιμάζει μια σουίνγκ συναυλία με ντουέτα έκπληξη, με παλιές και νέες επιτυχίες του και κλασικά hits από τη σκηνή του λαμπερού Palladium στο Λονδίνο.

Την Τετάρτη 30/12 (22:00, ΕΡΤ1) το «Μουσικό Κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη υποδέχεται τον Πάνο Μουζουράκη και την Παυλίνα Βουλγαράκη σε μια γιορτινή μουσική παράσταση που ανεβάζει τη διάθεση από νωρίς. Οι δυο τους μιλούν για τα πρώτα τους ακούσματα και μοιράζονται ιστορίες από το ξεκίνημά τους στον χώρο της μουσικής, ενώ με την ευχή να αρχίσουν και πάλι τα live ξεκινούν μια συναυλία-juke box με ανατρεπτικές διασκευές αγαπημένων τραγουδιών μαζί με τους παρουσιαστές και την μπάντα της εκπομπής.

Την Πέμπτη 31/12 στην prime time ζώνη ξεκινούν τα εορταστικά προγράμματα των καναλιών για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς: στις 21:50 ο Αντώνης Ρέμος και η Ρούλα Κορομηλά ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά στο Mega με πολλούς καλεσμένους, ανάμεσά τους και τον Κώστα Μακεδόνα, ενώ λίγο αργότερα στις 22:15 στον ΣΚΑΪ ξεκινά και το κεφάτο πρόγραμμα του «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και καλεσμένους τους Νατάσα Θεοδωρίδου, Χάρη Βαρθακούρη, Πίτσα Παπαδοπούλου, Χρήστο Νικολόπουλο, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη και Ήβη Αδάμου.

Από τις 22:00 ξεκινά το τετράωρο ρεβεγιόν του OPEN με τους Δέσποινα Βανδή, Βασίλη Καρρά, Γιάννη Πλούταρχο, Ελένη Φουρέιρα, Μελίνα Ασλανίδου, Λευτέρη Πανταζή, Άντζελα Δημητρίου, Θέμη Αδαμαντίδη, Κώστα Καραφώτη, Snik, Mad Clip, Ζόζεφιν και Γιώργο Θεοφάνους σε ένα non stop τραγουδιστικό πρόγραμμα με στιγμές από εμφανίσεις τους στο «Just the two of Us» αλλά στο «Open New Year», το περσινό πρωτοχρονιάτικο σόου του καναλιού. Την ίδια ώρα ξεκινά και το εορταστικό επεισόδιο της «Μουρμούρας» στον ALPHA, που βρίσκει για πρώτη φόρα και τα τέσσερα ζευγάρια μαζί στο…σπίτι της Καίτης Γαρμπή, να υποδέχονται τον νέο χρόνο με πολύ τραγούδι και μουσική.

Στις 23:00 η Βουλή-Τηλεόραση παρουσιάζει τη συναυλία «Μέσα από τα αστέρια», ένα αφιέρωμα στην κινηματογραφική μουσική του Τζον Γουίλιαμς με πρωταγωνίστρια σολίστ στο βιολί την Άνε Σοφί Μούτερ. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Koenig Platz του Μονάχου, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου υπό τη διεύθυνση του Ντέιβιντ Νιούμαν και περιλαμβάνει αποσπάσματα από τα έργα «Πόλεμος των Άστρων», «Η Λίστα του Σίντλερ», «Χάρι Πότερ», «Δράκουλας» κ.α.

Στις 00:30, μισή ώρα μετά την άφιξη του νέου χρόνου, ακολουθεί η μεγαλειώδης συναυλία από τη Φιλαρμονική του Βερολίνου με την Ορχήστρα Νιτβάν με το τριπλό κοντσέρτο του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν σε Ντο Μείζονα, με ερμηνευτές την Άνε-Σοφί Μούτερ στο βιολί, τον Γιο-Γιο-Μα στο βιολοντσέλο και τον Ντάνιελ Μπαρενμποϊμ στο πιάνο.

Η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει σε απευθείας σύνδεση το εορταστικό πρόγραμμα που διοργανώνει το «Κέντρο Πολιτισμού-Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για την υποδοχή του Νέου Έτους, με οικοδέσποινα τη Νάντια Κοντογεώργη. Η βραδιά ξεκινά στις 22:30 με την Εθνική Λυρική Σκηνή να παρουσιάζει αποσπάσματα σπουδαίων έργων όπερας, μπαλέτου και συμφωνικής μουσικής, καθώς και χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα από διακεκριμένους σολίστ, αλλά και τους «ΜεῙΖοΝ Ensemble» και «chórεs». Στις 24:00 το νέο έτος υποδέχεται το φαντασμαγορικό show των πυροτεχνημάτων και των Σιντριβανιών στο Κανάλι, με τίτλο «Καλή Χρονιά με Μιούζικαλ». Η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ συμμετέχει στο εορταστικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια από διάσημα μιούζικαλ υπό τη μουσική διεύθυνση Γιώργου Αραβίδη (τραγουδούν οι Θοδωρής Βουτσικάκης, Βάσια Ζαχαροπούλου, Νάντια Κοντογεώργη).

Στις 23:50 η ΕΡΤ1 συνδέεται απευθείας με τον Δήμο Αθηναίων που διοργανώνει ένα ξεχωριστό, ατμοσφαιρικό θέαμα για την υποδοχή νέου χρόνου. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό φωτιστικό show με video projections και πολύχρωμα πυροτεχνήματα που θα μεταδίδεται και από το ERTFLIX, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους, ακόμα και στους Αθηναίους που δεν έχουν την κατάλληλη θέα από τα μπαλκόνια τους, να απολαύσουν τον φωτισμένο αττικό ουρανό. Στις 23:55 και το Star διακόπτει για ένα δεκάλεπτο το πρόγραμμά του για να συνδεθεί ζωντανά με τον Λυκαβηττό για την αλλαγή του χρόνου.

 

 

Αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου, στις 00:05 στην ΕΡΤ1, αρχίζει το «Jukebox» με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη στην πρώτη μεγάλη συναυλία του 2021. Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Μουσικό κουτί» υποδέχονται το 2021 με το καινούργιο τους τραγούδι-ευχή με τίτλο «Νέο καλό» και μάς κρατούν συντροφιά για τέσσερις ολόκληρες ώρες: Η Νατάσα Μποφίλιου με τον Φοίβο Δεληβοριά, οι ΠΥΞ ΛΑΞ με τον Στέλιο Διονυσίου, ο Λάκης Παπαδόπουλος με τη Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Θηβαίος με την Τζώρτζια Κεφαλά, ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Κότσιρας μαζί με την Ανδριάνα Μπάμπαλη, ο Μανώλης Φάμελλος με την Πέννυ Μπαλτατζή και τη Nalyssa Green ερμηνεύουν τα αγαπημένα τους τραγούδια και υποδέχονται τη νέα χρονιά.

Στις 24:00 ξεκινά και το εορταστικό πρόγραμμα παραγωγής της ΕΡΤ3 με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και το μουσικό σχήμα «Πριγκηπέσσα», ενώ στη 01:00 ο ΑΝΤ1 μεταδίδει το παλιότερο λαϊκό πρόγραμμα των Βασίλη Καρρά, Χρήστο Μενιδιάτη και Χρήστο Χολίδη στην «Ιερά Οδό».

Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης
Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης

Την Παρασκευή 1/1, ποδαρικό στο νέο έτος κάνουμε όπως κάθε χρόνο με τη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης, υπό τη διεύθυνση του Ιταλού αρχιμουσικού Riccardo Muti, που πραγματοποιείται στην εντυπωσιακή, χρυσοποίκιλτη Αίθουσα Συναυλιών των Φίλων της Μουσικής της Βιέννης, Musikverein (12:15 σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1).

Στην ΕΡΤ2 ακολουθούν τρεις ξεχωριστές συναυλίες: «Ο Πέτρος και ο λύκος στο καρναβάλι των ζώων», που παρουσίασε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Πέτρου στο ΚΠΙΣΝ μεταδίδεται στις 14:00 και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, ενώ στις 17:10 ακολουθεί ένα πρωτότυπο μουσικό κινηματογράφημα γυρισμένο στον Αρχαίο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο με το νέο έργο του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου πάνω στο ποίημα του νομπελίστα Οδυσσέα Ελύτη, «Παραλλαγές πάνω σε μιαν αχτίδα».

Στις 18:00 η Μαρία Φαραντούρη ερμηνεύει τα ωραιότερα τραγούδια του παγκόσμιου και ελληνικού κινηματογράφου, στη συναυλία «Πάμε Σινεμά;» που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2019 στο Ηρώδειο με τη σύμπραξη της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Τέλος, η Πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης προβάλλεται απευθείας και αποκλειστικά από την ΕΡΤ3 στις 19:30.

 

 

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς στις 21:50 ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται στο «Έλα και θα δεις» τους φίλους του Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Άλκη Κούρκουλο, Βίκυ Βολιώτη, Λευτέρη Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλη Μαρίνο, Αντώνη Κρόμπα και Έλενα Σκουλά για να γιορτάσουν στο MEGA το πρώτο βράδυ του 2021, με το τραγούδι και τη μουσική να αναλαμβάνουν οι Χρήστος Δάντης, Gadjo Dilo και Δημήτρης Ρόκκος.

Τέλος, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ναι» με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο (2/1, 22:00, ΕΡΤ1) γιορτάζει το πρώτο Σάββατο της νέας χρονιάς με την Κατερίνα Στανίση, τον Στέλιο Διονυσίου και τους Αγνή Καλουμένου, Κώστα Μαρτάκη, Γιώτα Γρίβα, Πάνο Καλλίδη, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Άκη Δείξιμο, Σάκη Αρσενίου, Τίνα Τράκου, Αντριάνα Παρασκευοπούλου, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Σταύρο Παζαρέντζη και τον Μανώλη Κονταρό με το συγκρότημά του.

     Η Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης TV100 με το μότο «κοιτάμε ψηλά και αισιοδοξούμε» ετοίμασε ένα εορταστικό πρόγραμμα για όλη την οικογένεια, εμπλουτισμένο με ειδικές εκπομπές, ψυχαγωγικού αλλά και ενημερωτικού χαρακτήρα.

Στις 20.00 Πρωτοχρονιά με το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης

Στις 22.00 Τα τελευταία «Γεγονότα στις 10» της χρονιάς

Στις 23.00 «Πάντα ν’ ανταμώνουμε»: Μια βραδιά μουσικών αναμνήσεων με τον Δημήτρη Φίστα και το group Partytura. Με special guests τους Λάκη Λαζόπουλο, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Κώστα Μακεδόνα κ.ά.

Στις 23.55 Η TV100 υποδέχεται το 2021

Στις 00.05 «Πάντα να ανταμώνουμε» (η συνέχεια)

Στις 02.15 «Η χρυσή κούπα», ρομαντικό δράμα αμερικανικής γαλλικής και αγγλικής συμπαραγωγής 2000 με τους Ούμα Θέρμαν, Νίκ Νόλτε, κ.α

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα