Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤριαντάφυλλος: Πρόταση για μουσικό ριάλιτι αντίπαλης εταιρείας της Ατζούν

Τριαντάφυλλος: Πρόταση για μουσικό ριάλιτι αντίπαλης εταιρείας της Ατζούν

Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό του ANT1, αντίπαλη εταιρεία της Ατζούν Media ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Τριαντάφυλλο για να συμμετέχει σε μουσικό ριάλιτι. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες, αλλά είναι μία πρόταση πολύ θερμή για τον τραγουδιστή.

Ο Τριαντάφυλλος ουκ ολίγες φορές έχει αποδείξει ότι αγαπάει την τηλεόραση και τη συμμετοχή του σε διαγωνισμούς. Dancing with the Stars, Just the 2 of Us και τώρα Survivor. Ο τραγουδιστής έχει γίνει πλέον μία τηλεοπτική περσόνα που το κοινό και η κάμερα τον θέλει. Ύστερα απ’ όλη την αναστάτωση που προκάλεσε στο Survivor, δεν είναι απίθανο οι προτάσεις για την τηλεόραση να πέσουν βροχή!

Ριάλιτι, μουσική και Τριαντάφυλλο: Συνταγή επιτυχίας

Πιθανότατα η πρόταση που θα δεχτεί ο Τριαντάφυλλος για το μουσικό ριάλιτι μπορεί να σχετίζεται με κάποια θέση σε κριτική επιτροπή, αν όχι σε παρουσίαση. Όπως και να έχει, αυτή η πρόταση θα συνδιάζει τις δύο αγάπες του Τριαντάφυλλου: ριάλιτι και μουσική. Μία σίγουρη επιτυχία, που θα τραβήξει την προσοχή.

Παρόλα αυτά, δε γνωρίζουμε ακόμη εάν ο Ατζούν θα “αντεπιτεθεί” σε αυτή την πρόταση κι εάν ετοιμάζει κάτι με τον τραγουδιστή. Άλλωστε, ήταν ένας από τους σημαντικότερους “παίκτες” του Survivor που έφερε μεγάλο κέρδος στο ριάλιτι επιβίωσης! Συνεπώς, ο παραγωγός μπορεί να μην αφήσει ανεκμετάλλευτο τον τραγουδιστή!

Θα δεχτεί ο Τριαντάφυλλος την πρόταση για το μουσικό ριάλιτι; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα