Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤρελό… χουνέρι Λιάγκα σε Αρναούτογλου – Έξαλλος ο Γρηγόρης

Τρελό… χουνέρι Λιάγκα σε Αρναούτογλου – Έξαλλος ο Γρηγόρης

Προχωρά όπως φαίνεται η σκέψη του ΑΝΤ1 να μετακομίσει από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας στην απογευματινή ζώνη στο slot 4-6.

Αυτό, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο κείμενο, δημιουργεί ένα ερωτηματικό σχετικά με το που θα χωρέσουν τα υπόλοιπα προγράμματα.

Αυτό γιατί από τις 18.00 που θα τελειώνει ο Λιάγκας μέχρι τις 21.00 που θα ξεκινά η prime time θα πρέπει να προβάλλονται το «5χ5», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, το «Ράδιο Αρβύλα» και ο «Εκατομμυριούχος».

Τι συζητιέται μεταξύ των στελεχών; 

Μέσα στον Απρίλιο θα ξεκινήσει ο Γρηγόρης με τον «Εκατομμυριούχο» στις 20.00 μετά το τέλος των «Αρβύλα», ενώ θα επιστρέψει την ίδια ώρα από τον Σεπτέμβριο και για δύο μήνες μέχρι την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη. Μετά, οι πληροφορίες θέλουν να μετακινείται το τηλεπαιχνίδι του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο slot 20.00-21.00 τα Σαββατοκύριακα, δημιουργώντας μία νέα ζώνη στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Ακόμα, μην σας κάνει εντύπωση αν δούμε τον Λιάγκα στο slot 15.00-17.00 αντί για το 16.00-18.00, ώστε να βρίσκεται όση λιγότερη ώρα γίνεται από τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πηγή: tvnea.com

Πολλά χρόνια στην κόντρα…

Η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και το Γρηγόρη Αρναούτογλου όπως όλα δείχνουν έχει επιστρέψει για τα καλά μέσα στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 αφού οι δύο παρουσιαστές βρίσκονται και πάλι αντιμέτωποι για τη βραδινή ζώνη.
Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δεχτεί πρόταση από τον σταθμό να αναλάβει την παρουσίαση είτε ενός late-night show σαν εκείνο που λίγα χρόνια πριν είχε κόψει ο ίδιος ο ΑΝΤ1 λόγω σοβαρών λαθών εκ μέρους του παρουσιαστή είτε να βρεθεί στην θέση του κεντρικού παρουσιαστή για το τηλεπαιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.
Το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι είχε προταθεί και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος μέχρι στιγμής κατέχει διπλή θέση μες στο κανάλι αφού έχει την δική του βραδινή εκπομπή και κάθεται και στην θέση του κριτή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο.
Οι σχέσεις του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν κάτι παραπάνω από εχθρικές όταν οι δύο άντρες τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν και πάλι κάτω από την τηλεοπτική στέγη του ANT1. Χαρακτηριστικό παράδειγμα των κακών σχέσεων τους ήταν το γεγονός ότι στο Πρωινό ANT1 δεν προέβαλαν ποτέ αποσπάσματα  εκείνο το διάστημα από την βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Το θέμα είναι τώρα εάν ο Γιώργος Λιάγκας τελικά κλέψει μέσα από τα χέρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου το τηλεπαιχνίδι που τόσο επιθυμεί ο Γρηγόρης να παρουσιάσει. Όπως όλα δείχνουν η κόντρα έχει ξεσπάσει και πάλι!
Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα