Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο «Dragons’ Den» κρίνει το μέλλον Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 – Ο ντόρος...

Το «Dragons’ Den» κρίνει το μέλλον Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1 – Ο ντόρος και το… τέλος

Ήταν ομολογουμένως καλύτερο απ’ ότι το περιμέναμε όλοι. Και ίντριγκα έβγαλε και ενδιαφέρον είχε το πρώτο επεισόδιο του Dragons’ Den. Κυρίως όμως αυτό είχε να κάνει με τους επενδυτές και τους υποψήφιους και όχι τόσο με τον Σάκη Τανιμανίδη που δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα το στυλ του όσον αφορά στην παρουσίαση ενός τηλεοπτικού προγράμματος τα τελευταία χρόνια.

Ίσως στο συγκεκριμένο ήταν κάπως καλύτερος γιατί το ριάλιτι είναι δική του ιδέα, δική του πρόταση και δική του παραγωγή στον ΑΝΤ1.

Ξεκάθαρα από τη «Φάρμα» ήταν καλύτερος αλλά δεν μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση πως είναι ο παρουσιαστής «παντός καιρού» που θα βγάλει ένα κανάλι ασπροπρόσωπο σε όποιο πρότζεκτ και αν του ανατεθεί.

Το Dragons’ Den είναι κρίσιμο στοίχημα για τον Τανιμανίδη. Εάν πάει θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 και το πιο πιθανό είναι να γίνουν δεκτές και άλλες προτάσεις που έχει καταθέσει στο σταθμό για δικές του παραγωγές.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως αναφέρει το nassosblog.gr,  η συνεργασία του καναλιού με τον παρουσιαστή θα τερματιστεί αμέσως μετά τη λήξη του συγκεκριμένου ριάλιτι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα