Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο τελεσίγραφο Ατζούν στους παίκτες που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ – Σε...

Το τελεσίγραφο Ατζούν στους παίκτες που δεν έδειξε ο ΣΚΑΪ – Σε ποιους φώναζε έξαλλος στην παραλία (BINTEO)

Ο Τούρκος παραγωγός δεν μπορεί να πιστέψει όσα συμβαίνουν φέτος στο ριάλιτι και ψάχνει τρόπους να περιορίσει τις παραβάσεις και τις… διαρροές!

Η διαρροή του βίντεο με την Αφροδίτη Σκαφίδα να τρώει και να στέλνει φιλάκια στον local, ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής για τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός έστειλε διπλό τελεσίγραφο τόσο προς τους συνεργάτες του, όσο και προς τους παίκτες.

Ανεξάρτητα από όσα είδαμε να λέει on camera κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του συμβουλίου του νησιού για τη διαδικασία αποβολής της Αφροδίτης Σκαφίδα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί είναι έξαλλος με τους Έλληνες συνεργάτες του στην παραγωγή.

Και φέρεται να έχει διαμηνύσει πως είναι διατεθειμένος ακόμα και να προχωρήσει στη διακοπή του πρότζεκτ αν συνεχιστεί όλο αυτό το φετινό φιάσκο με την αδυναμία περιφρούρησης των παικτών, ώστε να μην παραβιάζονται οι κανονισμοί. Το ίδιο ακριβώς τελεσίγραφο φέρεται να έχει στείλει ο Τούρκος παραγωγός και προς τους παίκτες στις off camera συζητήσεις που είχε μετά την αποβολή της Σκαφίδα!

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast@Star, στη σύσκεψη που έγινε με τους ανθρώπους της παραγωγής, έστειλε ένα τελεσίγραφο που μεταφέρθηκε και στους παίκτες, ότι θα πρέπει να αυξηθούν τα μέτρα ασφαλείας στην παραλία και στη ζούγκλα, ώστε να περιοριστούν τα περιστατικά με τους ντόπιους που δίνουν φαγητό και κινητά έναντι αμοιβής!

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα