Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο πρόσωπο που διεκδικεί ο ΑΝΤ1 για τον "Εκατομμυριούχο"

Το πρόσωπο που διεκδικεί ο ΑΝΤ1 για τον “Εκατομμυριούχο”

Τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης στην prime time ζώνη του ΑΝΤ1, όπως όλα δείχνουν, ενεργοποιούν τα προγράμματα διάσωσης που έχει το κανάλι πριν από τον Ιανουάριο του 2022 και το β’ μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το κανάλι του Αμαρουσίου έχει αρχίσει ήδη τις προετοιμασίες για το “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”. Το τελευταίο διάστημα οι φήμες ήθελαν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει έρθει σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την παρουσίαση του project, όμως, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το τελευταίο διάστημα τα στελέχη του καναλιού βολιδοσκοπούν τις προθέσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου, προκειμένου να επιστρέψει στην παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού που ο ίδιος παρουσίασε και ανέδειξε πριν από αρκετά χρόνια.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως οι ιθύνοντες του καναλιού σκέφτονται πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μετά το “The 2night Show” θα βρίσκεται και στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο” με αποτέλεσμα η παρουσίαση του “Εκατομμυριούχου” να φαντάζει υπερβολική. Ωστόσο από δοκιμαστικό για την παρουσίαση του συγκεκριμένου project πέρασε και ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς ο οποίος έχει εξεταστεί και για άλλα projects στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα