Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο πρόσωπο-έκπληξη που θα βρεθεί στο "Love Island" με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Το πρόσωπο-έκπληξη που θα βρεθεί στο “Love Island” με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Λίγες ημέρες πριν την ολική έναρξη της φετινής τηλεοπτικής χρονιάς, οι ιθύνοντες των καναλιών βάζουν τις τελευταίες πινελιές και κλείνουν τις τελευταίες συμφωνίες προκειμένου να ολοκληρώσουν τον σχεδιασμό των προγραμμάτων τους.

Σύμφωνα με την Real, το “Love Island” του ΣΚΑΙ θα έχει αφηγήτη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν θα είναι μόνη της στο νέο ριάλιτι αγάπης. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα το πρόσωπο που θα μοιραστεί τη φωνή του στον τηλεοπτικό αέρα με την παρουσιάστρια είναι ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος.

Η εφημερίδα υποστήριζει πως ο ραδιοφωνικός παραγωγός που βρισκόταν σε συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ από τις αρχές Ιουλίου για να ενταχθεί στη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου τελικά θα συνεργαστεί με τον σταθμό από άλλο πόστο χαρίζοντας το χιούμορ του το οποίο μπορεί να κουμπώσει με το voice over που θα έχει το “Love Island”.

Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος θα αναλάβει να σχολιάζει σαν άλλος τουιτεράς τα τεκταινόμενα όσα γίνονται στη βίλα με στόχο να αναδείξεει τη χιουμοριστική και ανάλαφρη πλευρά του εν λόγω προγράμματος.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα