Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο Πρωινό: Οι αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Το Πρωινό: Οι αλλαγές που έρχονται στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Μπορεί και φέτος να μην είναι η καλύτερη χρονιά της, αλλά η Φαίη Σκορδά συνεχίζει κανονικά του χρόνου καθώς το συμβόλαιο της με τον ΑΝΤ1 είναι για τρία χρόνια, κι όχι δυο όπως αρχικά διέδιδαν κάποιοι ακόμα και μέσα από τον σταθμό. Μάλιστα, στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, όλα δείχνουν ότι θα συνεχίζει να βρίσκεται και ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος ήρθε στο δεύτερο μέρος της τηλεοπτικής σεζόν για να ενισχύσει το “Πρωινό” του ANT1 και ενώ τα πράγματα πήγαν καλά άμα τη εμφανίσει η συνέχεια δεν ήταν και τόσο ικανοποιητική και έρχονται αλλαγές.

Το κίνημα metoo που στην εκπομπή σήκωσαν ψηλά, τους βγήκε μέχρι τη στιγμή που ο ΑΝΤ1 πήρε εσωτερικά την απόφαση να ρίξει τους τόνους και θεώρησαν από την εκπομπή ότι αυτή η απόφαση του στοίχισε σε νούμερα. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το Survivor που η απαγόρευση των Spoilers μετά από εξώδικο του ΣΚΑΪ στα άλλα κανάλια έφερε τα πάνω κάτω στην εκπομπή.

Το Πρωινό ANT1: Αλλαγές πίσω και μπροστά από την κάμερα

Ετσι, από τη στιγμή που η Φαίη συνεχίζει στο πρωινό έχει σκοπό να τα αλλάξει όλα την ερχόμενη σεζόν ξεκινώντας κυρίως από αυτό που συμβαίνει πίσω από τις κάμερες με εξαίρεση ίσως την παραμονή στην εκπομπή της αρχισυντάκτριας Χρύσας Ζορκάδη που παραμένει.

Κι αυτό γιατί υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια ότι υπάρχει μεγάλο έλλειμα στην εκπομπή από δημοσιογράφους πίσω από τις κάμερες αλλά και συνεργεία με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν θέματα και συνεντεύξεις για να σχολιάσουν και να παρουσιάσουν οι “μπροστά”. Αλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαίο αυτό που λένε κάποιοι ότι σε λίγο περισσότερες συνεντεύξεις θα έχει κάνει η Φαίη Σκορδά παρά οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν για την εκπομπή της.

Μάλιστα, από ότι λένε οι πληροφορίες μου, τα ραντεβού έχουν ήδη ξεκινήσει και υπάρχει έντονη κινητικότητα καθώς ο ανταγωνισμός αναμένεται όπως και φέτος έτσι και του χρόνου μεγάλος.

Σε τροχιά εξόδου ο Ουγγαρέζος

Και ενώ ο Γιώργος φαίνεται πως παραμένει του χρόνου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ίσως και να ετοιμάζεται αυτή τη φορά να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα. Και λέω ίσως γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μια γύρα στα άλλα κανάλια για να μιλήσει με στελέχη και εκπομπές (η Ελένη Μενεγάκη είχε φτάσει στο τσακ να τον αποκτήσει) αλλά πάντα την τελευταία στιγμή αποφασίζει να μείνει στο κανάλι του Αμαρουσίου όπου κάθε φορά κάτι του τάζουν για να του χρυσώσουν το χάπι και αυτό ποτέ δεν γίνεται (είτε όσον αφορά στο Ouga challenge ή σε κάποιο άλλο προτζεκτ του σταθμού).

Ωστόσο, φέτος, ο Δημήτρης μοιάζει αποφασισμένος και αισθάνεται απογοητευμένος από τη συμπεριφορά κάποιων μέσα στο κανάλι του Αμαρουσίου, πράγμα που σημαίνει ότι αν αποφασίσει να φύγει θα χρειαστεί να θυσιάσει και τη ραδιόφωνική του εκπομπή στο Ρυθμό που τόσο αγαπά. Αλλωστε, τα καρφιά το τελευταίο διάστημα στον αέρα της εκπομπής του Πρωινού διαδέχονται το ένα το άλλο με τον Γιώργο Λιάγκα να σέρνει… τον χορό.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα