Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο «Πάμε Δανάη»,«Supermarket Sweep» και οι «Roomies» ρίχνουν οριστική αυλαία...

Το «Πάμε Δανάη»,«Supermarket Sweep» και οι «Roomies» ρίχνουν οριστική αυλαία…

Σαφή προσανατολισμό έχει το MEGA για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν δίνοντας προβάδισμα στην ζώνη πράιμ τάιμ και την ελληνική μυθοπλασία και ακολουθώντας λίγο έως πολύ τα χνάρια του παλιού MEGA.

Δεδομένου μάλιστα ότι φέτος το κομμάτι αυτό του προγράμματος έμεινε πίσω, για του χρόνου μέχρι στιγμής όλο το βάρος έχει δοθεί εκεί με το κομμάτι των εκπομπών αλλά και της ενημέρωσης να μένει πιο πίσω. Παρόλα αυτά, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι τρεις από αυτές δεν παίρνουν το περιβόητο εισιτήριο για την ερχόμενη σεζόν, καθώς δεν πέρασαν με επιτυχία τις εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, το “Πάμε Δανάη” όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει και του χρόνου. Αν και η εκπομπή ήταν να είχε κοπεί από φέτος, της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία με αφορμή το metoo στο οποίο η πρωινή εκπομπή με τη Δανάη Μπάρκα πρωτοστάτησε μεν αλλά δεν πιστώθηκε δε και την επιτυχία από πλευράς απήχησης του τηλεοπτικού κοινού. Και ενώ η Δανάη Μπάρκα φαίνεται να έχει συμβόλαιο περισσότερο του ενός έτους με το Μεγάλο Κανάλι, αυτό δεν καθιστά και την παραμονή της στην πρωινή ζώνη σίγουρη. Το αντίθετο μάλιστα, κάτι που ουδόλως συνδέεται με την Ελένη Μενεγάκη και τις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια να έρχεται στο κανάλι για να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Μια ακόμα εκπομπή που θα ολοκληρώσει τον κύκλο της άδοξα είναι το “Supermarket Sweep”. Ο Τόνι Σφήνος μπήκε αργά στην τηλεοπτική αρένα αλλά δεν μπόρεσε ούτε το Σαββατοκύριακο αλλά ούτε και τις καθημερινές που στη συνέχεια μετακόμισε να πείσει το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα το τηλεπαιχνίδι να ολοκληρώσει τα επεισόδιά του και να κατεβάσει αυλαία τον Μάιο.

Τέλος, πορεία εξόδου από το MEGA θα ακολουθήσουν και οι “Roomies” με την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού και την Κατερίνα Ζαρίφη στην παρουσίαση. Το ανάλαφρο μαγκαζίνο παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη δεν κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στην ελληνική τηλεόραση και ολοκληρώνεται με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Τίνα Μεσσαροπούλου

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα