Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο νέο ριάλιτι – έκπληξη του ΑΝΤ1 και η προσπάθεια να βγει...

Το νέο ριάλιτι – έκπληξη του ΑΝΤ1 και η προσπάθεια να βγει τον Μάρτιο

Από χθες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο ΑΝΤ1 βρίσκεται κοντά στο να εξασφαλίσει τα δικαιώματα ενός νέου ιδιαίτερου ριάλιτι με celebrities που ακούει στον τίτλο «The traitors» («Οι προδότες»).

Πρόκειται για  ένα πρόγραμμα του BBC, που βασίζεται σε ολλανδικό φορμάτ, ενώ το εντυπωσιακό είναι ότι πρεμιέρα έκανε πριν από λίγους μήνες. Συνηθίζεται στην ελληνική τηλεόραση να βλέπουμε φορμάτ που ήδη βρίσκονται αρκετά στο εξωτερικό, ωστόσο ο ΑΝΤ1 θεωρεί ότι πρέπει να δούμε την εγχώρια εκδοχή του πριν αρχίσει κάποιος κόσμος να εξοικειώνεται με τα επεισόδια του εξωτερικού.

Οι υπογραφές με τη μαμά-εταιρεία παραγωγής ακόμα δεν έχουν πέσει, ενώ πληροφορίες μας αναφέρουν ότι από τον Σεπτέμβριο που έχασε το κανάλι τα δικαιώματα του «I am celebrity get me out of here» από τον ΣΚΑΙ, ψάχνουν ένα τέτοιο ριάλιτι για την prime time ζώνη τους.

Η πρόθεση είναι να βγει στον «αέρα» τον Μάρτιο, ενώ τα γυρίσματα λαμβάνουν χώρα στην Σκωτία. Αυτός είναι ο λόγος που εκτιμούν πως προλαβαίνουν, καθώς οι χώροι γυρισμάτων είναι ήδη διαμορφωμένοι. Μέσα στην εβδομάδα αυτή αναμένεται να πέσουν οι οριστικές υπογραφές και να ξεκινήσει το κυνήγι των 18 celebrities που θα πάρουν μέρος.
Βέβαια, ΑΝΤ1 είναι αυτός! Μην σας κάνει εντύπωση αν τελικά δεν προλάβουν παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και πάει για Σεπτέμβριο…

Όσον αφορά για τον προγραμματισμό, τους ενδιαφέρει να καλύψουν τις νεκρές μέρες, όπως η Παρασκευή και η Κυριακή.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα