Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια – Μπορείτε να την...

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια – Μπορείτε να την αναγνωρίσετε;

- Advertisement -

Το όμορφο κοριτσάκι που απεικονίζεται στην παιδική φωτογραφία μαζί με τους γονείς της είναι επιτυχημένη Ελληνίδα παρουσιάστρια, η οποία τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Της Ελένης Φλισκουνάκη

Καταφέρατε να την αναγνωρίσετε;

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Στην φωτογραφία βλέπουμε την Σίσσυ Χρηστίδου στην παιδική της ηλικία!

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Ποια είναι η Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 1980 στη Θεσσαλονίκη και έχει έναν μικρότερο αδελφό, τον Γιάννη.

Στις 4 Φεβρουαρίου του 2022 έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η παρουσιάστρια είχε αποχαιρετήσει και δημοσίως την μαμά της μέσα από ένα συγκινητικό post που είχε κάνει στο Instagram.

Συγκεκριμένα η Σίσσυ Χρηστίδου είχε κοινοποιήσει μία σειρά από κοινές τους φωτογραφίες και είχε γράψει στη λεζάντα: «Αντίο μαμά… Δεν θέλω να θρηνήσω τον χαμό σου, θέλω να γιορτάσω όσα έζησες, όσα ζήσαμε… Να γιορτάσω το πέρασμα σου απ´τη ζωή αυτή, που ήταν γεμάτο αγάπη και ανιδιοτέλεια… Χαρά και αισιοδοξία που τόσο λείπει από τον κόσμο τούτο…

Αντίο μαμά μου… Στάσου μόνο λίγο… Κοίτα πίσω σου… Έρχεται μαζί και το μικρό κορίτσι αυτό, που κρύβεται πάντα πίσω απ’ το φουστάνι σου… Τούτη τη μαύρη ώρα, το χάνω και αυτό μαμά… Μεγάλωσα μαμά. Σήμερα. Απότομα. Βίαια. Ακαριαία.

Καλή αντάμωση… Και όταν ξανασυναντηθούμε… κοιτά μανούλα μου, φουστάνι να φοράς… μέσα να τρέξω να χωθώ… Σ´αγαπώ… ~ 04-02-2022».

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Πορεία στην παρουσίαση

Τελειώνοντας το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Επίσης, σπούδασε δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας.

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2001, παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή «C Throu» στον τηλεοπτικό σταθμό TV 100 στη Θεσσαλονίκη μαζί με την Χριστίνα Κανατάκη.

Έγινε ευρέως γνωστή τη σεζόν 2004-2005, όταν και συμμετείχε στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη «Όλα 5». Από το 2005 έως και το 2008 ήταν συμπαρουσιάστρια του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Όμορφος Κόσμος το πρωί».

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Επίσης, το τηλεοπτικό κοινό έχει απολαύσει την Σίσσυ Χρηστίδου στις εκπομπές: «Μες στην καλή χαρά», «Αγρότης Μόνο Ψάχνει», «Πρωινό ANT1» και «Έλα Χαμογέλα!».

Από το 2021 παρουσιάζει την ψυχαγωγική εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο Youtube, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε δηλώσει ότι σε μικρότερη ηλικία ήθελε να είναι αποδεκτή. Συγκεκριμένα, είχε εξηγήσει πως: «Τώρα, στα 44, έχω πολύ λιγότερες ανασφάλειες από τότε που ήμουν 25-30 ετών. Είμαι πιο καλά μέσα μου. Είχα πάρα πολλές ανασφάλειες.

Είχα αγωνία αποδοχής, αν αρέσω στους άλλους, αν με αγαπάνε, αν με συμπαθούν. Τώρα, η αγωνία μου είναι αν εγώ σε συμπαθώ. Δεν αναρωτιέμαι αν σου κάνω πια, δεν με νοιάζει. Δεν είναι η εικόνα, αυτό είναι μέσα σου, έχει να κάνει με το πώς αισθάνεσαι. Μόλις είχα μπει στη δουλειά, έβλεπα τα πάντα με μεγεθυντικό φακό, είχα τρομερές ανασφάλειες. Τώρα το λυπάμαι αυτό το κορίτσι, λέω κρίμα».

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Ο γάμος και οι γιοι

Η Σίσσυ Χρηστίδου υπήρξε για χρόνια παντρεμένη με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από το 2005, ενώ το 2009 παντρεύτηκαν. Κατά την διάρκεια της κοινής τους πορείας απέκτησαν δύο γιους: τον Φίλιππο-Ραφαήλ, που γεννήθηκε στις 13 Αυγούστου του 2008 και τον Μιχαήλ-Άγγελο, που ήρθε στη ζωή στις 29 Αυγούστου του 2013.

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Το διαζύγιο

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους στις 23 Απριλίου του 2019. Μιλώντας για τον χωρισμό της από τον τραγουδιστή, η παρουσιάστρια είχε πει σε συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη: «Το διαζύγιο το χειρίστηκα σαν μητέρα. Με αυτόν τον ρόλο και μόνο. Με φόβισε πολύ. Στο δικό μου το μυαλό θεωρούσα ότι είναι όλα προφανή. Και μετά κατάλαβα ότι δεν είναι. Και ότι ή θα πρέπει να βγω να εξηγήσω, ή θα πρέπει να κρατήσω τη σιωπή μου και να προστατεύσω ό,τι έχω σημαντικότερο. Και διάλεξα το δεύτερο».

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

«Δεν με νοιάζει τι θα σκεφτεί ο καθένας όσο με νοιάζουν τα παιδιά μου. Και θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι έχουν μια τρίτη αίσθηση. Καταλαβαίνεις πράγματα για τους ανθρώπους που παρακολουθείς χρόνια. Ζούσα με αυτόν τον φόβο. Αποφάσισα να μη φοβηθώ άλλο, γιατί φοβόμουν πολλά χρόνια αυτή την έκθεση. Αλλά δεν φοβάμαι, γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω. Πραγματικά δεν έχω τίποτα να κρύψω. Δεν φοβάμαι τίποτα πια», πρόσθεσε.

«Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα μου»

Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αναφέρει: «Τα πάω πολύ καλά με τους γιους μου. Όπως ξέρεις οι γυναίκες έχουμε πολλούς ρόλους σήμερα και τα καταφέρνουμε μια χαρά, δεν μασάμε πουθενά! Το έχουμε κατακτήσει μέσα στα χρόνια. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που κάνω μια δουλειά που μου επιτρέπει να έχω πολύ χρόνο, που αφιερώνω στα παιδιά μου».

«Δεν θα απαντήσω σε ερώτηση για το αν έχω σχέση, γιατί δεν το έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Υπάρχουν δυο παιδιά. Μετά τη λήξη ενός γάμου, ό,τι συμβαίνει στη ζωή μας για να βγει στη δημόσια σφαίρα, θα ήμουν αφελής αν το άφηνα να συμβεί χωρίς να είμαι σίγουρη για αυτό. Έτσι και αλλιώς τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα στη ζωή μου. Γυναίκες είμαστε, κορίτσια είμαστε, αυτό δεν αλλάζει», είχε συνεχίσει.

Σίσσυ Χρηστίδου
Πηγή: Instagram/sissychristidou

Η παιδική φωτογραφία

Την φωτογραφία από την παιδική της ηλικία την είχε ανεβάσει η ίδια η Σίσσυ Χρηστίδου, με αφορμή την «Γιορτή του Πατέρα» στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram, στις 20 Ιουνίου του 2021. Στη λεζάντα της ανάρτησης έχει γράψει: «Είναι πολλά αυτά που κάνουν τον πατέρα μου υπέροχο πατέρα… Σίγουρα όμως ένα από τα πιο σημαντικά, είναι το πόσο πολύ αγάπησε τη μάνα μου… Χρόνια πολλά μπαμπά μου».

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα