Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο διάσημο ζευγάρι που «διώχνει» Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά από το...

Το διάσημο ζευγάρι που «διώχνει» Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά από το Πρωινό

Μπορεί ένα ραντεβού που διέρρευσε να δημιουργήσει ντόμινο εξελίξεων και να βάλει φωτιά στην πρωινή ζώνη; Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, ναι. Όσο κι αν φαίνεται φυσιολογικό ένας καναλάρχης να μιλάει με έναν από τους παρουσιαστές του σταθμού του. Ο οποίος συνοδευόταν από τη γυναίκα του.

Πάντα κατά τις φήμες που κυκλοφόρησαν (και η αλήθεια είναι ότι δεν διαψεύστηκαν) η συνάντηση έγινε στα βόρεια προάστια. Και παρόντες ήταν ο Θοδωρής Κυριακού και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα. Τα είπαν λέγεται σε πολύ καλό κλίμα αλλά από κει και πέρα ακολουθείται σιγή ιχθύος.

Ο Σάκης μπήκε στη Φάρμα και ασχολείται με τους αγρότες και τις αγρότισσες που συμμετέχουν στο ριάλιτι του καναλιού του Αμαρουσίου. Όσο για τη Χριστίνα, μας δείχνει μέσα από το Instagram πώς περνάει την καθημερινότητά της με τις δίδυμες κορούλες της. Οι οποίες δεν την αφήνουν να πολυκοιμηθεί.

Και ποιο είναι το περίεργο σε αυτό το ραντεβού, θα μου πείτε. Μόνο την ερώτηση αυτή καλύτερα θα ήταν να την κάνετε στον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά. Οι οποίοι δεν ήταν δυνατόν να μη μάθουν για τη συνάντηση, από τη στιγμή που διέρρευσε. Και από τότε κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι ο Σάκης και η Χριστίνα, έπειτα και από τις τελευταίες εξελίξεις είναι το φαβορί για να παρουσιάσουν το νέο Πρωινό από του χρόνου. Είναι φρέσκα πρόσωπα, έχουν δύναμη στα social media αλλά και πολλές συμπάθειες στον σταθμό του Αμαρουσίου.

Αν σε αυτά προσθέσουμε και τα νούμερα του Πρωινού τα δύο τελευταία χρόνια, δεν αποκλείεται η φημολογία να έχει βάση. Γιατί η εκπομπή έχει χάσει την πρωτοκαθεδρία της. Οι κακές γλώσσες επιμένουν ότι χρειάζεται μία ριζική αλλαγή στην πρωινή ζώνη. Ενώ επισημαίνουν κάτι ακόμα.

Πόσο τυχαίο είναι ότι με τη διαρροή του ραντεβού, διέρρευσε και το φλερτ του Open με τη Φαίη και τον Γιώργο; Βέβαια σας είπαμε ότι δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση όσο το κανάλι της Παιανίας συνεχίσει να ακολουθεί την ίδια οικονομική πολιτική. Εκτός αν ο Λάτσιος που τους ξέρει πάρα πολύ καλά βγάλει κανένα λαγό από το καπέλο. Ειδικά αν δεν βρίσκεται στέγη για το δίδυμο…

Πηγή: iciao.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα