Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤο δεύτερο τηλέφωνημα που έφερε ξανά κοντά τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το...

Το δεύτερο τηλέφωνημα που έφερε ξανά κοντά τον Σπύρο Παπαδόπουλο με το OPEN…

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έριξε αυλαία την περσινή χρονιά με το «Στην υγειά μας ρε παιδιά», μια μουσική εκπομπή που ήταν αγαπημένη συνήθεια χρόνων. Μάλιστα, σε ανάρτησή του ο παρουσιαστής ευχαριστούσε την επί 17 χρόνια παραγωγό του Βίκυ Λάσκαρη που του χάρισε όμορφες τηλεοπτικές στιγμές με μουσικά ταξίδια που έγραψαν ιστορία στην τηλεόραση. Τότε όλοι πείστηκαν πως αυτή η συνεργασία είχε λήξει οριστικά.

Τα δύο ραντεβού στο Open Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Βίκυ Λάσκαρη μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο έχουν κάνει ραντεβού με την διοίκηση του Open για να ξαναστήσουν από την αρχή τη μουσική εκπομπή. Το πρώτο ραντεβού, που έγινε στις αρχές του μήνα, έδειχνε πως οι δύο πλευρές δεν θα έβρισκαν τη χρυσή τομή για να συνεργαστούν.

Ωστόσο ακολούθησε ένα δεύτερο τηλεφώνημα από υψηλόβαθμο στέλεχος του Open και μια τελευταία συνάντησή τους, την περασμένη εβδομάδα, και φαίνεται πως κάπου οι δύο πλευρές βρήκαν την αρχή του νήματος για να συνεργαστούν. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι, όπως όλα δείχνουν, έτοιμος να επιστρέψει χωρίς ωστόσο να είναι εφικτό να μαντέψει κάποιος το πότε. Αν σκεφτεί κανείς ότι τα σκηνικά και το πλατό του «Στην Υγεία μας βρε παιδιά» ανήκουν στην εταιρεία παραγωγής της Βίκυς Λάσκαρη, τότε μπορεί να μην είναι πολύ μακριά από την υλοποίηση της εκπομπής. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η ίδια εταιρεία παραγωγής είχε προτείνει και την εκπομπή που θα παρουσιάζει, αν όλα πάνε καλά, ο Στέλιος Ρόκκος.

okmag.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα