Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤι συμβαίνει με το Survivor; O Λιανός, ο Καπουτζίδης & το ακέφαλο...

Τι συμβαίνει με το Survivor; O Λιανός, ο Καπουτζίδης & το ακέφαλο Voice

Η έλευση του Survivor στον ΣΚΑΪ φέρνει ντόμινο συνεπειών στα υφιστάμενα προγράμματα του σταθμού.

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών παρουσιάζουν τον Γιώργο Λιανό ως το επικρατέστερο πρόσωπο “κοινής αποδοχής” για την παρουσίαση του reality επιβίωσης, την ίδια στιγμή που άλλες πηγές θέλουν τον ΣΚΑΪ να έχει προσεγγίσει και άλλο διάσημο πρόσωπο που ανήκει στο δυναμικό αντίπαλου σταθμού. Το μόνο σίγουρο είναι πως κανείς δεν λέει αυτή τη στιγμή ότι ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του Survivor.

Την ίδια στιγμή υπάρχει επιφυλλακτικότητα απέναντι στο κατά πόσο θα βγει το Survivor στον αέρα του ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο, αφού σε κάθε επικοινωνία με τους ανθρώπους του καναλιού αλλά και πηγές γύρω από τις παραγωγές του Acun Ilicali φαίνεται να είναι οριστικό το project αλλά με ακαθόριστες όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

Αν όντως ο Γιώργος Λιανός ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο μέσα στον Ιανουάριο, το μεγαλύτερο κενό που δημιουργείται βρίσκεται στο The Voice που μετά το πέρας των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων απαιτεί 4 live βραδιές μέχρι την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.

Ένα σενάριο θέλει τον Γιώργο Λιανό -εφόσον βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο- να βγαίνει μέσω δορυφόρου στις live βραδιές του Voice, κάτι που τεχνικά είναι δύσκολο αλλά και πρακτικά φαντάζει ανέφικτο να βγουν τέσσερα live shows χωρίς παρουσιαστή στη σκηνή. Το δεύτερο σενάριο θέλει ανθρώπους της παραγωγής να έχουν προσεγγίσει τον Γιώργο Καπουτζίδη ώστε να αναλάβει την παρουσίαση των live, σχεδόν δύο χρόνια μετά την αποχώρησή του από το show, ως την πιο εγγυημένη εναλλακτική. Ωστόσο και αυτό το σενάριο φαντάζει ουτοπικό καθώς επίσημα ο διάσημος ηθοποιός και παρουσιαστής ανήκει στην ΕΡΤ και αναμένεται να παρουσιάσει μια σειρά αφιερωμάτων στους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα