Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤι Λες Τώρα: Αναβολή και για την πρεμιέρα της Καραβάτου

Τι Λες Τώρα: Αναβολή και για την πρεμιέρα της Καραβάτου

Με μια εβδομάδα καθυστέρηση από τις άλλες ζωντανές εκπομπές του MEGA, θα κάνει πρεμιέρα η μεσημεριανή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, Τι λες Τώρα, με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο λόγος αναβολής της πρεμιέρας του Τι λες Τώρα

Αιτία είναι η ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ που έχει προγραμματιστεί για το μεσημέρι τις Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου μάλιστα ότι θα μεταδοθεί από το κανάλι – αλλά και όλο τον ανταγωνισμό στις 13.00 δεν ήταν δυνατό να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή “Τι λες τώρα!”. Ετσι, η έναρξη της εκπομπής ορίστηκε για το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 13.50, πράγμα που σημαίνει ότι θα παίξει ακριβώς απέναντι από το “Καλύτερα δε γίνεται” της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA που ξεκινάει αυτό το Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ζώνη έχει φέτος τον μεγαλύτερο ανταγωνισμό που εχει ζήσει ποτέ καθώς ήδη είναι στον αέρα η έτερη εκπομπή του ΣΚΑΪ “Ολα Γκουντ” που ένεκα του ανταγωνισμού εξανάγκασε και το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ να αλλάξει ώρα λήξης και πλέον ολοκληρώνεται στις 13.30 για να δίνει σκυτάλι στον Γρηγόρη Γκουντάρα και την Ναταλί Κάκκαβα σε μια προσπάθεια να προηγούνται των υπολοίπων.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα