Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤηλεοπτική βόμβα: Τέλος το «Survivor» από τον ΣΚΑΪ για μια σεζόν;

Τηλεοπτική βόμβα: Τέλος το «Survivor» από τον ΣΚΑΪ για μια σεζόν;

Νέα δεδομένα δημιουργούνται στον ΣΚΑΪ με το τοπίο πάντως να μην έχει ακόμη ξεκαθαρίσει. Στο κανάλι πλέον μετά τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του φετινού κύκλου προσανατολίζονται στην απόφαση της διακοπής προβολής του ριάλιτι τουλάχιστον για μια σεζόν. Είχε συμβεί και μετά το «Survivor Ελλάδα – Τουρκία» με αποτέλεσμα τότε να προκληθούν έντονες τριβές μεταξύ του Ατζούν και του ΣΚΑΪ.

Μάλιστα τότε ο Τούρκος παραγωγός είχε απειλήσει με διακοπή της συνεργασίας και έναρξη συνομιλιών με άλλα κανάλια.

Τότε φυσικά τα δεδομένα ήταν διαφορετικά: Ο Ατζούν είχε συμφωνήσει τη συνέχεια του «The Voice» οπότε «πατούσε» μέσα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Τώρα τα δεδομένα είναι διαφορετικά: Με τόσες πολλές αποτυχίες δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Τούρκος να μην έχει κανένα πρόγραμμα στον ΣΚΑΪ τουλάχιστον για το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

Εάν αυτό το σενάριο γίνει πραγματικότητα τότε είναι βέβαιο πως θα πυροδοτηθούν ευρύτερες εξελίξεις. Βέβαια άλλα κανάλια σε σχέση με το παρελθόν δεν έχουν τώρα κανέναν λόγο να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Ατζούν. Για τον απλούστατο λόγο ότι πλέον τα προγράμματά του δεν πουλάνε.

Πηγή: nassosblog.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα