Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤεράστιο ψέμα στο Survivor – H φωτό που τους εξέθεσε!

Τεράστιο ψέμα στο Survivor – H φωτό που τους εξέθεσε!

- Advertisement -

Η φωτογραφία που ανέβασε παίκτρια που αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor εκθέτει τρομερά την παραγωγή του παιχνιδιού. Γιατί ειπώθηκε ένα τόσο μεγάλο ψέμα;

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή εδώ και 10 ημέρες, αποτελεί παρελθόν από το φετινό Survivor ύστερα και από εντολή γιατρού, καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, η παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης είχε ένα πρόβλημα στο γόνατό της και δεν μπορούσε να συνεχίσει μέχρι να κάνει αποθεραπεία και να αποκατασταθεί η ζημιά που είχε.

Έτσι, η παίκτρια του Survivor αποχαιρέτησε συμπαίκτες και αντιπάλους στην παραλία του Αγίου Δομίνικου λόγω του τραυματισμού της, ωστόσο η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή, καθώς έγινε γνωστό πως η ίδια είχε θέμα με την παραγωγή, αλλά και κάποιους άλλους παίκτες του ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, η Σταυρούλα δημοσίευσε στο Instagram της μία φωτογραφία, στην οποία έδειχνε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στο γόνατο, κάνοντας γυμναστική και μάλιστα με ασκήσεις που είχαν επιβάρυνση πάνω στο γόνατό της. Το συμπέρασμα είναι ότι η παίκτρια μπορούσε να αγωνιστεί, όμως επέλεξε να παρουσιάσει πρόβλημα τραυματισμού και να αποχωρήσει.

Τεράστιο ψέμα στο Survivor - H φωτό που τους εξέθεσε!

Πηγή: koubanezos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα