Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤελικά, θα κατακτήσει το GNTM η Κάτια Ζυγούλη;

Τελικά, θα κατακτήσει το GNTM η Κάτια Ζυγούλη;

Το τελευταιο διάρτημα, οι φήμες να θέλουν τη σύζυγο του Σάκη Ρουβά Κάτια Ζυγούλη να κάθεται στη θέση της Ζενεβιέβ Μαζαρί στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων του Star «Greece’s Next Top Model».

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν φαίνεται τελικά δεν ισχύει…

H Βίκυ Καγιά, που έχει το γενικό πρόσταγμα στην παραγωγή, θα έκανε τα πάντα ώστε η εκρηκτική Ζενεβιέβ να παραμείνει δίπλα της. Άλλωστε είναι στενή της φίλη, την οποία εμπιστεύεται απόλυτα τόσο γι’ αυτόν τον ρόλο όσο και για όλη την παραγωγή, ενώ η περσόνα της έγινε viral και κατέκτησε το κοινό, ακόμα και δια της οδού της αντιπάθειας.

Έτσι, λοιπόν, ακόμα και αν η παραγωγή του «GNTM» έχει κατά νου τη σύζυγο του Σάκη για μια θέση στην κριτική επιτροπή, όμως κάτι τέτοιο, όπως φαίνεται, η Βίκυ Καγιά δεν θα το επιτρέψει, αλλά ούτε και η Κάτια θα έμπαινε σε κόπο για να το κάνει. Με τόσες υποχρεώσεις που έχει ως πολύτεκνη μητέρα μια (ακόμα) τηλεοπτική υποχρέωση θα βάραινε ακόμη πιο πολύ το πρόγραμμά της.

Άλλωστε, παρουσίασε την εκπομπή «Ιστορίες της μόδας» στην ΕΡΤ , αν και με όχι ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία-λόγω θεματικής; λόγω έλλειψης νεύρου;

Πάντως, η Κάτια Ζυγούλη δεν ήταν μια αυθαίρετη επιλογή για την παραγωγή του «GNTM». Επιτυχία, ξε-επιτυχία το project της κρατικής τηλεόρασης, η Ζυγούλη παίζει την μόδα στα δάχτυλα και είναι μία πανέμορφη γυναίκα, αλλά και έμπειρο μοντέλο.

Ίσως η Καγιά να μην έχει όρεξη για ανταγωνισμούς και συγκρίσεις…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα