Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα projects που σκέφτεται ο ΑΝΤ1 για την prime time του ΣΚ

Τα projects που σκέφτεται ο ΑΝΤ1 για την prime time του ΣΚ

Το 80% του προγράμματος του ΑΝΤ1 μαζί με το “κλείδωμα” του Νίκου Μουτσινά στο “παρά πέντε” έχει ολοκληρωθεί. Τι απομένει;

Να παρθούν οριστικές αποφάσεις για την καθημερινή απογευματινή ζώνη ανάμεσα σε “Ρουκ Ζουκ” και “5χ5”, η έκβαση του ζητήματος της Μαρίας Αναστασοπούλου, αλλά και αυτό που θα αναδείξουμε στο σημερινό μας ρεπορτάζ. Αναφέρομαι στην prime time του Σαββατοκύριακου και για την ακρίβεια το slot 21.00 – 23.00 που θα δίνει lead in στον Μουτσινά.

Είναι , άλλωστε,  και βασικός όρος του παρουσιαστή στις διαπραγματεύσεις να παίρνει ικανοποιητική πάσα για να μπορεί να “κορυφώσει” στο δικό του δίωρο. Στον ΑΝΤ1 επεξεργάζονται διάφορα projects για αυτές τις δύο ώρες. Υπάρχει η επαναφορά του “Με το δεξί” με τον Σπύρο Σούλη που είναι ψηλά στο τραπέζι χωρίς όμως να έχει πάρει οριστικό πράσινο φως, νέο εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι, η celebrity εκδοχή των “Ρουκ Ζουκ” και “5χ5”, το “Dragons Den”, το ταξιδιωτικό του Αρναούτογλου, ακόμα και εξασφάλιση ελληνικών ταινιών και θεατρικών παραστάσεων σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.

Κάτι από όλα αυτά είναι πιθανό να καταλάβουν αυτό το τετράωρο, τις δύο ώρες του Σαββάτου και τις δύο ώρες της Κυριακής.

Πηγή: nassosblog.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα