Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα “σκάει χοντρά” ο Ατζούν – Ετοιμάζει μεγάλο… χτύπημα σε “Masterchef”

Τα “σκάει χοντρά” ο Ατζούν – Ετοιμάζει μεγάλο… χτύπημα σε “Masterchef”

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να πετύχει το νέο ριάλιτι μαγειρικής που ετοιμάζει στο ΣΚΑΪ. Γι’ αυτό και χτύπησε την πόρτα του γνωστού μάγειρα… Ο Ατζούν το έχει βάλει στόχο και τίποτα δεν φαίνεται πως μπορεί να τον σταματήσει. Το “Top Chef” έρχεται τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΙ και ο Τούρκος παραγωγός προσπαθεί να το μετατρέψει σε ένα νέο “MasterChef”.

Όσον αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης…

Μπορεί η πόρτα του Άκη Πετρετζίκη να ήταν κλειστή όταν ο Ατζούν Ιλίτζαλι την χτύπησε αλλά αυτό δεν τον πτόησε καθόλου. Ο Τούρκος γνωρίζει πολύ καλά ότι το MasterChef είναι η πυξίδα που πρέπει να κοιτάει και για αυτό οι σκέψεις περιστρέφονται γύρω από αυτό.

Αναζήτηση παικτών στο MasterChef

Μετά τις απανωτές αρνήσεις από τους κριτές και τον Άκη Πετρετζίκη, τα πλάνα του Ατζούν στρέφονται στους παίκτες και υποψήφιους MasterChefs. Το casting των παικτών που θα συμμετέχουν στο Top Cheφ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι αφού χωρίς καλή πρώτη ύλη δύσκολα θα πάει μακριά. Πληροφορίες λένε ότι αυτή την περίοδο ξεσκονίζει τα βιογραφικά και την εξέλιξη που είχαν συμμετέχοντες στο MasterChef, με σκοπό να εντοπίσει τα κατάλληλα άτομα.

Μην ξεχνάμε ότι όποιοι αποφασίσουν να συμμετέχουν θα πρέπει να εγκαταλείψουν για ένα σημαντικό διάστημα τις κουζίνες. Αυτό μπορεί να είναι ένας ανασταλτικός παράγοντας αλλά ο Ατζούν προσφέρει 3000 – 8000 ευρώ εβδομαδιαίως ως αμοιβή στους συμμετέχοντες. Ουσιαστικά μιλάμε για ένα ποσό που μπορεί να φτάσει σε πολύ μεγάλα ύψη μηναίως.

Σε κάθε περίπτωση οι προετοιμασίες εντείνονται καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία και το Top Chef αναμένεται να κάνει δυναμική είσοδο στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Πηγή: sports365.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα