Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα σενάρια για τη Φαίη Μαυραγάνη

Τα σενάρια για τη Φαίη Μαυραγάνη

Το τελευταίο διάστημα, στα σενάρια… μεταγραφολογίας παίζει πολύ το όνομα της Φαίης Μαυραγάνη που δικαιολογημένα δε, με την πορεία της εκπομπής της στο OPEN άλλοι τηλεοπτικοί σταθμοί να επιθυμούν να εντάξουν τη δημοσιογράφο στο δυναμικό τους.

Η αλήθεια, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι ότι πράγματι η Φαίη Μαυραγάνη έχει δεχτεί προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν αφορούν μόνο την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, αλλά και άλλες ζώνες…!

Ωστόσο η δημοσιογράφος έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με το κανάλι της Παιανίας και όπως αναφέρουν πρόσωπα από το στενό της περιβάλλον σκοπεύει «να τιμήσει το συμβόλαιό της» έστω και αν κάποια από τις άλλες πλευρές, των «μνηστήρων», σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου εμφανίστηκε διατεθειμένη να… αναλάβει το κόστος του «σπασίματος».

Έτσι λοιπόν εκτιμάται ότι την επόμενη σεζόν η Φαίη Μαυραγάνη θα παραμείνει στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΟΡΕΝ «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» τα σαββατοκύριακα, αν και δεν αποκλείεται η διοίκηση του σταθμού της Παιανίας να της προτείνει και κάποιον πιο… διευρυμένο ρόλο στον τηλεοπτικό αέρα, που έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα