Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα «προβλήματα» που προκαλεί ήδη η Χριστοπούλου στο πρωινό της Σκορδά!

Τα «προβλήματα» που προκαλεί ήδη η Χριστοπούλου στο πρωινό της Σκορδά!

Δεν φτάνουν τα «όχι» που έχει εισπράξει η Φαίη Σκορδά από συνεργάτες που δεν της έκαναν την τιμή να συνεργαστούν μαζί της, αλλά έχει τώρα προβλήματα εκ των έσω.

Όπως αναφέρει το nassosblog.gr, ήθελε πολύ την Έλενα Χριστοπούλου στην ομάδα της θεωρώντας ότι είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί το τηλεοπτικό κοινό και πως είναι μία ανατρεπτική επιλογή για πάνελ μαγκαζίνο.

Καλά ως εδώ, αλλά δεν φανταζόταν τα προβλήματα που θα της «φορέσει» αυτή η επιλογή. Και για την ακρίβεια η ίδια δεν πολυκαταλαβαίνει ότι οι απαιτήσεις της θα προκαλέσουν πρόβλημα στην εκπομπή, αλλά η αρχισυντάκτρια Ελεάνα Τρυφίδου θα περάσει δύσκολα.

Τι ακριβώς όμως συμβαίνει;

Ήδη η Έλενα με την ισχυρή προσωπικότητα της έχει ξεκινήσει να αναφέρει πως θέλει μέσα από την πρωινή εκπομπή να δοθεί βήμα σε κάποια κορίτσια που μανατζάρει. Και πως είναι ευκαιρία να τις γνωρίσει περισσότερο το ευρύ κοινό.

Έλα που όμως η Ελεάνα ξέρει ότι η τηλεόραση αυτού του είδους έχει πεθάνει. Ο κόσμος θέλει πληροφορία ή αποκαθήλωση προσώπων. Δεν ενδιαφέρει να παρακολουθήσει τη στημένη θεοποίηση του τάδε μοντέλο ή της Instagrammer.

Και μην απορήσετε αν υπάρχουν προβλήματα και με το κανάλι.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα