Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤα πάνω-κάτω στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο ΟΡΕΝ - Ποιος φεύγει...

Τα πάνω-κάτω στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη στο ΟΡΕΝ – Ποιος φεύγει & ποιοι έρχονται;

Λίγες ημέρες απομένουν μέχρι το νέο πρόγραμμα του ΟΡΕΝ να κάνει πρεμιέρα και η Μάριον Μιχελιδάκη να επιστρέψει στο τηλεοπτικό της ραντεβού με τους τηλεθεατές. Αν και στην τελευταία εκπομπή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θα αλλάξει την παρέα της μπροστά από τις κάμερες, όλα δείχνουν πως η εκπομπή “Μέρα μέσημερι με τη Μάριον” θα επιστρέψει ανανεωμένη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ON TIME” η νέα σεζόν θα ξεκινήσει με μια αποχώρηση και τρεις νέες προσθήκες, καθώς τη Δευτέρα 29 Αυγούστου που κάνει πρεμιέρα η εκπομπή δεν θα δούμε στην τηλεοπτική παρέα της Μάριον Μιχελιδάκη τη Μαριέλλα Σαββίδου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Γιάννης Μπούτος και ο Φοίβος Παπαδάκης συνεχίζουν κανονικά, ενώ στην ομάδα της εκπομπής θα προστεθούν η Τζώρτζια Γεωργίου που αποχώρησε μετά από πολλά χρόνια από το STAR, αλλά και ο Γιώργος Δάσκαλος.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με την εφημερίδα, στην ομάδα της καθημερινής εκπομπής του ΟΡΕΝ αναλαμβάνοντας τις ζωντανές συνδέσεις προστίθεται και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος, που πρόπερσι βρισκόταν στο πλευρό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο “Pop Up”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα