Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος στην συμφωνία επιστροφής της Μελέτη στο Mega σε καθημερινή εκπομπή

Τέλος στην συμφωνία επιστροφής της Μελέτη στο Mega σε καθημερινή εκπομπή

Δύο σενάρια που «έπαιζαν» στο παρασκήνιο τις προηγούμενες μέρες κάηκαν με την εκλογή της Ελεονώρας Μελέτη στην Ευρωβουλή.

Το ένα την ήθελε να συζητά την επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών αν δεν εκλεγόταν να καθόταν και πάλι στο τραπέζι των συζητήσεων με το Mega για καθημερινή εκπομπή.

Το δεύτερο σενάριο την ήθελε στον ΑΝΤ1 ή με καθημερινή κοινωνική εκπομπή τα απογεύματα ή με Infotainment το Σαββατοκύριακο. Τίποτα πλέον από αυτά δεν ισχύει.

Η Ελεονώρα Μελέτη φεύγει για τις Βρυξέλλες και το μόνο που θα συζητήσει σε δεύτερο χρόνο είναι μαγνητοσκοπημένη Late Night εκπομπή μια φορά την εβδομάδα την οποία και θα «γράφει» το Σαββατοκύριακο που θα βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στις Βρυξέλλες.

Αυτό σε καμία περίπτωση στο πρώτο μισό της νέας σεζόν. Η δημοσιογράφος σύντομα θα αναχωρήσει για διακοπές και μετά θα προετοιμάσει τη μετάβασή της στην έδρα του Ευρωκοινοβουλίου και τα νέα της καθήκοντα.

Αυτό αναφέρει το nassosblog.gr, είναι πως κάποιοι δημοσιογράφοι από αυτούς που κατά καιρούς έχει συνεργαστεί θα την ακολουθήσουν και στο νέο της επαγγελματικό βήμα ως συνεργάτες της στο γραφείο της.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα