Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος ο Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1

Τέλος ο Τανιμανίδης από τον ΑΝΤ1

Δεν τραβάει το «Dragons’ Den» και απ’ ότι φαίνεται τουλάχιστον με τα σημερινά δεδομένα αυτή θα είναι και η τελευταία τηλεοπτική δουλειά του Σάκη Τανιμανίδη στον ΑΝΤ1.

Το κανάλι πήρε έναν ακριβό παρουσιαστή και του ανέθεσε αρχικά τη «Φάρμα» η οποία πήγε άπατη. Όμως πριν ακόμη αναλάβει ο Τανιμανίδης το αγροτικό ριάλιτι είχε «κλειδώσει» και το επιχειρηματικό ριάλιτι το οποίο πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική τηλεοπτική κουλτούρα και πραγματικότητα. Και υλοποιήθηκε μόνο επειδή ήταν στο «πακέτο» της κλεισμένης συμφωνίας.

Για την επόμενη σεζόν ο Σάκης δεν έχει συζητήσει κανένα πρότζεκτ με τον ΑΝΤ1. Ούτε καν την ταξιδιωτική εκπομπή που θέλει να κάνει.

Στην περίπτωση του Σάκη αποδείχθηκε δυστυχώς πως και στη βραδινή ζώνη πλέον είναι τα πρότζεκτς που κάνουν τον παρουσιαστή και όχι το αντίθετο. Το brand name Τανιμανίδης ισχυροποιήθηκε λόγω «Survivor» όμως η πορεία στη συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ήταν καθολικά αποτυχημένη.

Αντίστοιχα κάπως έτσι ανέβηκαν και οι μετοχές του Γιώργου Λιανού. Λόγω του Ατζούν. Ήδη, σύμφωνα με το nassosblog.gr, έχει γίνει κίνηση του Τανιμανίδη προς άλλο κανάλι χωρίς όμως ακόμη να έχει γίνει το κρίσιμο ραντεβού…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα