Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος ο Μίνως Θεοχάρης από το DOT – Ψάχνουν ήδη για αντικαταστάτη

Τέλος ο Μίνως Θεοχάρης από το DOT – Ψάχνουν ήδη για αντικαταστάτη

Αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν που προβλέπεται πιο σκληρή και ανταγωνιστική από τη φετινή.

Για το λόγο αυτό και στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών προχωρούν σε πολλές αλλαγές, τόσο στον προγραμματισμό όσο και στο περιεχόμενο εκπομπών.

Μία από τις αλλαγές που θα δούμε τη νέα σεζόν είναι στην εκπομπή που προβάλλεται τα σαββατοκύριακα από τον ΣΚΑΪ, τη Dot.

Αν και την εκπομπή παρουσίαζαν για 4 σεζόν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο η Dot συνεχίστηκε και φέτος που οι δύο παρουσιαστές ανέλαβαν την καθημερινή εκπομπή στην ΕΡΤ1. Τη σκυτάλη στον ΣΚΑΪ πήραν η Νάντια Μπουλέ και ο Μίνως Θεοχάρης συνεχίζοντας την ψυχαγωγική εκπομπή για 5η σεζόν. Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου με το τέλος της σεζόν ολοκληρώνεται κι η συνεργασία του Θεοχάρη με την εκπομπή που όμως, θα συνεχίσει να βγαίνει και την επόμενη σεζόν από τον ΣΚΑΪ, αλλά με άλλο πρόσωπο δίπλα από τη Νάντια Μπουλέ.

Τα στελέχη του σταθμού και η εταιρεία παραγωγής κάνουν επαφές με πρόσωπα για να επιλεγεί αυτός… ή αυτή… που θα καθίσει μαζί με τη Μπουλέ στο τιμόνι της εκπομπής που θα συνεχίσει για 6η σεζόν να καλεί τους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού κάθε σαββατοκύριακο…!

Με πληροφορίες από το newsit

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα