Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος οριστικά! Το πήρε απόφαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος - Ανακοινώνει ότι... αποσύρεται

Τέλος οριστικά! Το πήρε απόφαση ο Σπύρος Παπαδόπουλος – Ανακοινώνει ότι… αποσύρεται

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος γύρισε για τη μυθοπλασία και μόνο!

Στο βιογραφικό του μετρά πολλές συνεργασίες και ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση, ενώ άφησε το στίγμα του και ως οικοδεσπότης της μουσικής εκπομπής «Στην υγειά μας» αλλά και τηλεπαιχνιδιών.

Από τις 16 Οκτωβρίου 2004 έως το κλείσιμο της ΕΡΤ, το καλοκαίρι του 2013, παρουσίαζε το «Στην υγειά μας», που μεταδιδόταν κάθε Σάββατο στις 22:10 από τη ΝΕΤ. Την περίοδο 2013-2017, η εκπομπή παρουσιαζόταν από το κανάλι ALPHA ενώ από το 2017 έως και το 2021, η εκπομπή μεταδιδόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Κι ενώ είχε δώσει έμφαση στο εν λόγω κομμάτι, η τελευταία σειρά που έκανε για την ιδιωτική τηλεόραση ήταν τη σεζόν 2008-2009 με τίτλο «Το κλειδί του παραδείσου» στον ΑΝΤ1.

Εξαιρώντας το «Ετερος Εγώ» που προβάλλεται στην COSMOTE TV, ο ηθοποιός φέτος επέστρεψε 13 χρόνια μετά με μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών. Ως Νικόλας, κάθε Δευτέρα βράδυ, μέσα από την ΕΡΤ1 και το «Κάνε ότι κοιμάσαι», καθηλώνει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο ίδιος πάντως δήλωσε ότι θέλει πλέον να αφοσιωθεί στη μυθοπλασία και να ασχοληθεί μόνο με την υποκριτική. Με αυτές τις δηλώσεις ξεκαθάρισε ότι ο κύκλος της παρουσίασης έχει κλείσει για τον ίδιο.

Aπό την έντυπη έκδοση ΤΥΠΟΣ TV

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα