Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος και το "ΣουΚου Family" για την Αντελίνα Βαρθακούρη; Οι αντικαταστάτες &...

Τέλος και το “ΣουΚου Family” για την Αντελίνα Βαρθακούρη; Οι αντικαταστάτες & το μέλλον της στον ΣΚΑΪ

Φινάλε ετοιμάζεται να κάνει για ακόμα μία φορά σε δύο μήνες η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη.

Τελος για το μεσημεριανο του Σαββατοκυριακου, ετοιμοι οι αντικαταστατες

Το “ΣουΚου Family” φαίνεται πως δεν κέρδισε την εμπιστοσύνη του κοινού και έτσι ο ΣΚΑΪ αποφάσισε το οριστικό του τέλος. Σύμφωνα με την Espresso, μάλιστα, τη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού αναλαμβάνουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, που δοκιμάστηκαν επιτυχώς στο “Καλοκαίρι #ΝΟΤ” του OPEN πριν ένα χρόνο.

Προταση “κομμενη και ραμμενη” στην Αντελίνα

Μάλιστα, το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει πως η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ, ενώ ήδη η διοίκηση του σταθμού της έχει προτείνει την παρουσίαση μιας νέας εκπομπής που θα είναι “κομμένη και ραμμένη” στα μέτρα της παρουσιάστριας.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη διευκρίνιση για το πότε θα δούμε αυτή τη νέα εκπομπή και ποιο θα είναι το περιεχόμενό της.

Άγνωστο το τηλεοπτικο μελλον του Χαρη Βαρθακουρη

Φινάλε ωστόσο φαίνεται να ετοιμάζεται να κάνει και ο Χάρης Βαρθακούρης. Η χλιαρή απόδοσή του στην παρουσίαση του Big Brother και η αποστροφή του για την ανάληψη των LIVE του νέου κύκλου από την πρώτη στιγμή μετά τον τελικό, δείχνουν πως ο τραγουδιστής και ο σταθμός μάλλον θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα