Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος η Σκορδά απο τον Αντ1; – Σε αυτό το ζευγάρι έκαναν...

Τέλος η Σκορδά απο τον Αντ1; – Σε αυτό το ζευγάρι έκαναν κρούση για το Πρωϊνο

Πολλές οι σπόντες που ακούγονται τελευταία στον αέρα εκπομπών. Και ο Μουτσινάκος ζωγραφίζει και η Καινούργιου επιτρέπει να “περνάνε” ατάκες αλλά και ο ίδιος ο Λιάγκας πρίν απο δέκα ημέρες είπε πώς του χρόνου δεν θα είναι στο πλατό.

Στις “σπόντες” που κατά τύχη εκτοξεύει καθένας από τους παραπάνω, αλλά η αλήθεια είναι πως οι συζητήσεις για την παρουσίαση του πρωινού του ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν, έχουν ήδη ξεκινήσει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του primetime, έχει γίνει κρούση στο ζεύγος Τανιμανίδη-Μπόμπα να αναλάβουν το πρωινό του σταθμού από την επόμενη σεζόν. Τονίζουμε ότι έχει γίνει κρούση και δεν έχει συναφθεί καμία συμφωνία.

Βέβαια, ίσως να περνάει από το μυαλό κάποιων στον ΑΝΤ1 (οι οποίο δεν καλοβλέπουν την ιδέα) τα χαμηλά ποσοστά του Τανιμανίδη στο SURVIVOR 2019, ο οποίος είχε συμβάλει αποφασιστικά στο -ομολογουμένως αποτυχημένο βάσει τηλεθέασης- casting του ελληνοτουρκικού κύκλου, αλλά και τα όχι ιδιαίτερα καλά ποσοστά της ΦΑΡΜΑΣ.

Οι συζητήσεις και η αναζήτηση ιδανικής λύσης για το πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ, συνεχίζονται και οι αποφάσεις θα παρθούν προφανώς πέριξ του Ιούνη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα