Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος η Αντελίνα από τον ΣΚΑΪ – Μπαίνει στον πάγο πριν απο...

Τέλος η Αντελίνα από τον ΣΚΑΪ – Μπαίνει στον πάγο πριν απο την έξοδο

Η Αντελίνα Βαρθακούρη φαίνεται πως μένει εκτός «αέρα» ΣΚΑΪ. Το Lifestyle δελτίο που της προτάθηκε δεν προχωρά καθώς και η ίδια είχε έντονες αντιρρήσεις γι’ αυτό. Και γενικά υπήρχε μεγάλη μανούρα στο κανάλι και μαζί της και με τον Χάρη και τις έμμεσες επιθέσεις εναντίον του σταθμού που έγιναν το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Η Αντελίνα είχε συμφωνήσει να κάνει την πρόμο εκπομπή με τα εμπορικά του Φίλιππου Βρυώνη και μάλιστα είχε συζητήσει και το ενδεχόμενο να μετακινηθεί στο Open. Αυτό δεν θα συμβεί.

Και στον ΣΚΑΪ μετά τα όσα συνέβησαν με τον Τσαλίκη αλλά και τη συναινετική αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού δεν σκοπεύουν να μπουν σε καμία άλλη περιπέτεια. Η Αντελίνα θα μείνει τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο στον ΣΚΑΪ θα πληρώνεται κανονικά και εν συνεχεία τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο τους. Είτε Γενάρη ή καλοκαίρι. Καθώς διίστανται οι πληροφορίες για το πότε λήγει το συμβόλαιό της.

Άλλοι λένε Γενάρη άλλοι καλοκαίρι. Σε κάθε περίπτωση μπαίνει στον «πάγο» και από εκεί θα πάρει την άγουσα για την έξοδο από το Φάληρο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα