Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 –...

«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 – Αυτό έχει συμβεί

«Τέλος» Ζέτα Μακρυπούλια, Μάρκος Σεφερλής και Γρηγόρης Αρναούτογλου απο τον ΑΝΤ1 – Αυτό έχει συμβεί- Κανένα από τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν θα περίμενε το «ντόμινο» εξελίξεων και των «κομμένων» εκπομπών που θα έφερνε το Μουντιάλ! Ωστόσο το κανάλι του Αμαρουσίου, μετά και την κατακραυγή που υπέστη λόγω της αποτυχίας της πλατφόρμας ΑΝΤ1+, αποδείχτηκε ότι είχε ιδιαίτερα γρήγορα… αντανακλαστικά.

Έτσι, εν μία νυκτί αποφάσισαν να βάλουν ένα ιδιότυπο και μάλλον βίαιο «τέλος» στις εκπομπές που χάλαγαν τη ροή του προγράμματος λόγω των ποδοσφαιρικών αγώνων του Μουντιάλ που διεξάγεται στο (δημοκρατικότατο) Κατάρ.

Όπως λοιπόν αναφέρει ο μέχρι τώρα προγραμματισμός και πάντα με επιφύλαξη, ξαναβλέπουμε στις πέντε το πρωί τον Γιώργο Γρηγοριάδη και την Ηρώ Ράντου. Έπειτα ακολουθεί το «Καλημέρα Ελλάδα» ενώ  στις 09.50 θα βγαίνει το «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Κορινθίου. Ωστόσο η ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή θα ρίχνει τίτλους τέλους στις 11.45 αφού στις 12.00 θα ξεκινά μετάδοση αγώνα.

Τέλος όμως και στις επαναλήψεις του  «Κωνσταντίνου και Ελένης» που προβαλλόταν στις 14:00, ενώ στις 15.00 δεν θα προβάλλεται το τηλεπαιχνίδι «Rouk Zouk» με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Με λίγα λόγια χαμένα τα νούμερα από εκεί όπως και από την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, «5Χ5».

Σταματάει όμως, χωρίς κανείς να γνωρίζει το χρονικό πλαίσιο και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;», που είχε επιστρέψει για να αντικαταστήσει τους «Ράδιο Αρβύλα».

Αλλαγές και στο δελτίο των 20.00, που μάλλον τις περισσότερες μέρες θα προβάλλεται το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου. Από καιρό γνωρίζουμε ότι όλες οι σειρές της prime time μπήκαν στον «πάγο» λόγω των αγώνων της διοργάνωσης που τελειώνει στις 18 Δεκεμβρίου.

Πηγή: mediatime.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα