Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος από τον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη; Ραγδαίες εξελίξεις με τη δημοσιογράφο!

Τέλος από τον ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη; Ραγδαίες εξελίξεις με τη δημοσιογράφο!

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει στο τέλος της και μαζί τα σενάρια για την επόμενη χρονιά πληθαίνουν!

Ποια συμβόλαια λήγουν, ποιοι παρουσιαστές αναμένεται να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη; Τα σενάρια είναι πολλά και ένα από αυτά αφορά την Σία Κοσιώνη, η οποία μετρά 16 χρόνια λαμπρής καριέρας στον ΣΚΑΙ. Ωστόσο φήμες θέλουν την συνεργασία των δύο να τελειώνει και να γυρνάνε σελίδα.

Για τη Σία Κοσιώνη που μετρά 16 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στον ενημερωτικό τομέα του ΣΚΑΪ, ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων αλλά και εκπομπών, έχει δείξει ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες και η ΕΡΤ που επιθυμεί διακαώς να ενισχύσει το ενημερωτικό πρόγραμμα της με πρόσωπα πρώτης γραμμής από την ιδιωτική αγορά!

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες κορυφαίος στέλεχος της δημόσιας τηλεόρασης βολιδοσκόπησε πρόσφατα τις προθέσεις της Σίας Κοσιώνη. Ωστόσο ουδείς μπορεί να γνωρίζει την απάντηση της γνωστής δημοσιογράφου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ διατηρεί άριστη σχέση με τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ και αυτό είναι ένα από τα σημεία κλειδιά της απόφασης που θα κληθεί σύντομα να πάρει.

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα