Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤέλος από την ΕΡΤ αγαπημένη εκπομπή του κοινού - Η συγκινητική ανακοίνωση...

Τέλος από την ΕΡΤ αγαπημένη εκπομπή του κοινού – Η συγκινητική ανακοίνωση του παρουσιαστή

Συχνά βλέπουμε προγράμματα, που αν και είναι πολύ αγαπητά στο κοινό να σταματάνε, είτε γιατί το κανάλι δε μπορεί να στηρίξει την παραγωγή είτε γιατί συχνά τα μέλη της έχουν κουραστεί.

Δεν είναι λοιπόν πάντα και μόνο το κομμάτι της τηλεθέασης αρκετό για να κρατήσει ένα πρόγραμμα ζωντανό στους δέκτες του τηλεοπτικού κοινού.

Κάτι αντίστοιχο είδαμε να συμβαίνει με μία ανακοίνωση, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 12/1 στο instagram σχετικά με αγαπημένη εκπομπή στην ΕΡΤ, που φέτος βγαίνει στον αέρα για 3η συνεχόμενη χρονιά.

«Δεν την έμαθα της γλώσσας της τηλεόρασης, ουσιαστικά δεν το βλέπω σαν ρόλο, το βλέπω σαν κομμάτι του εαυτού μου. Κάνω αυτό που κάνω με τους ανθρώπους έρχονται σπίτι μου..
Νομίζω ότι αν προσπαθούσα να μπω σε έναν άλλο ρόλο διαφορετικό από εμένα, μάλλον θα ήταν αποτυχία. Δεν ονειρευόμουν να κάνω εκπομπή, μετά βίας πήγαινα ως καλεσμένος στην τηλεόραση. Ακόμη, αναφέρθηκε στον Διονύση Σαββόπουλο και τον κομβικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του.

Θυμάμαι την εκπομπή του Σαββόπουλου ήμουν φανατικός τηλεθεατής όπως και ακροατής του από την εφηβεία μου. Ήταν καθοριστικός άνθρωπος για εμένα. Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που του πήγα τα τραγούδια μου και μου είπε ένα απλό και εύστοχο πράγμα “Έχεις ασχοληθεί περισσότερο με τη μουσική παρά με τον στίχο”. Με βοήθησε να καταλάβω ότι δεν υπάρχει βοήθεια από πουθενά, και ότι πρέπει να στρωθώ και να δουλέψω, να βρω τη δίκη μου φωνή», είχε πει σε συνέντευξη του ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ο λόγος λοιπόν για τη μουσική εκπομπή Μουσικό κουτί (δείτε εδώ τις αντιδράσεις στο twitter για την εκπομπή) με παρουσιαστές τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη, που εδώ και τρία χρόνια έχουν φιλοξενήσει σπουδαίους καλλιτέχνες στον καναπέ τους.

Η ανακοίνωση για εκπομπή της ΕΡΤ

Ο ίδιος ο Νίκος Πορτοκάλογλου με μία ανάρτηση στο instagram λοιπόν έκανε γνωστό στο κοινό, πως φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά για το Μουσικό κουτί, παραθέτοντας παράλληλα και τα συναισθήματα του για την απόφαση αυτή.

«Το ταξίδι μου στην μουσική ήταν πάντα μια επικίνδυνη και συναρπαστική περιπέτεια γιατί ήθελα να περιέχει το πάθος μου για την παράδοση και την πρωτοπορία, για το ροκ και τα λαϊκά, για το τοπικό και το παγκόσμιο. Δεν φανταζόμουν ποτέ πως αυτό το όραμα θα αποτυπωνόταν τελικά σε μια τηλεοπτική εκπομπή. Εδώ είναι το ταξίδι λοιπόν, φίλες και φίλοι, στο Μουσικό Κουτί για τρίτη και τελευταία χρονιά. Ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και την στήριξη!», έγραψε ο Νίκος Πορτοκάλογλου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα