Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΤάσος Χαλκιάς: Θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στον "Πλάτανο"

Τάσος Χαλκιάς: Θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στον “Πλάτανο”

Ο Τάσος Χαλκιάς πρόκειται να αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στην σειρά “Χαιρέτα μου τον Πλάτανο”, με τον πρώτο να επιβεβαιώνει την πρόταση που δέχτηκε.

Η αλήθεια είναι πως είχαν ακουστεί πολλά ονόματα τις τελευταίες μέρες αναφορικά για την αντικατάσταση του ηθοποιού στην σειρά.

Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης, ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί πρόταση και πως πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του αδερφού του Παρασκευά.about:blank

Ο ηθοποιός μάλιστα ανέφερε πως δεν θα ήθελε να τραβά τα φώτα πάνω του σε βάρος άλλων ανθρώπων. Συγκεκριμένα, ο Τάσος Χαλκιάς δήλωσε:

«Πριν μια ώρα μου τηλεφώνησε ο κύριος Καραγιάννης για έναν ρόλο που ήταν προδιαγεγραμμένος, αλλά τώρα με την απώλεια του κύριου Φιλιππίδη θα γίνει πολύ εντονότερος και πολύ πιο ισχυρός μέσα στη σειρά. Θα συζητήσω με τον κύριο Καραγιάννη την Παρασκευή και θα δούμε τι θα γίνει.

Είναι κάτι που βλέπω πολύ θετικά, είναι μια δουλειά, είναι μια πολύ ωραία σειρά. Λεπτομέρειες δε ξέρω, ούτε πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα, ούτε αν τελικά θα τα βρούμε, αν ο ρόλος είναι κάτι που πραγματικά θα μου αρέσει… Αν είναι να πέφτουν τα φώτα πάνω σου από την αρνητική συγκυρία κάποιων άλλων ανθρώπων δεν είναι τόσο καλό».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα