Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣφαγή στον ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Λιάγκα – Του “έκοψε” την εκπομπή...

Σφαγή στον ΑΝΤ1 με Παπαδάκη και Λιάγκα – Του “έκοψε” την εκπομπή και τον… διώχνει από το Πρωινό!

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν χρειάζεται συστάσεις. Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της ελληνικής τηλεόρασης και το «Καλημέρα Ελλάδα» μία από τις μακροβιότερες εκπομπές. Το όνομά του είναι συνυφασμένο με τον ΑΝΤ1 για αυτό και θα ήταν, σχεδόν, αδύνατο να τον δούμε να μετακομίζει τηλεοπτικά σε άλλο κανάλι.

Πολλές οι συζητήσεις περί της ανανέωσης του συμβολαίου του. Η Ελένη Πολυκάρπου στην Super Κατερίνα ανέφερε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης έκλεισε για ακόμα δύο χρόνια στον ΑΝΤ1, όμως δεν θα είναι και τα δύο χρόνια παρουσιαστής του Καλημέρα Ελλάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ τον ένα χρόνο θα είναι παρουσιαστής σταθερά στη θέση του στο και τον δεύτερο σχολιαστής, ενώ θα έχει και την επιμέλεια της εκπομπής του, πίσω από τις κάμερες.

«Θα είναι υπό την επίβλεψή του η εκπομπή. Θα βγαίνει και εκείνος επικουρικά. Η δεύτερη “βόμβα” είναι ότι θα επιλεγεί άλλο άτομο για αυτή τη δουλειά και θέλουν να είναι γυναίκα και όχι άντρας», ανέφερε.

Έτσι λοιπόν, παρά τα όσα κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Παπαδάκης μένει στην εκπομπή για έναν τουλάχιστον χρόνο και μετά βλέπουμε. Πάντως, μετά το νέο συμβόλαιο γίνεται ακόμα πιο «ισχυρός» στον ΑΝΤ1, σε τέτοιο βαθμό που να έχει λόγο ακόμα και στον σχεδιασμό του προγράμματος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» του MEGA την Κυριακή, τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αλλαγή στον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν, όσον αφορά την αξιοποίηση το Γιώργου Λιάγκα. Ο γνωστός παρουσιαστής θα αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή και θα αφήσει μόνη της τη Φαίη Σκορδά, όμως παρότι ήθελε να κάνει πρωινό, αυτό δύσκολα θα γίνει πράξη.

Ο Λιάγκας ήθελε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, μετά από αυτή του Γιώργου Παπαδάκη και πριν από αυτή της Σκορδά, όμως… έφαγε άκυρο. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να πάει στο δίωρο 09.00 – 11.00, που σημαίνει ότι θα έπαιρνε μία ώρα από τον Παπαδάκη, ο οποίος δεν το δέχθηκε και υποχρέωσε το κανάλι να βρει άλλη λύση.

Το πιθανότερο πλέον είναι ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει ενημερωτική εκπομπή μόνος του, χωρίς τη Φαίη δηλαδή, αλλά το απόγευμα, στο δίωρο 16.00 – 18.00!

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα