Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣυνεχίζεται η ανησυχία στο Open: Νέα εισήγηση σοκ στον Σαββίδη για κόψιμο...

Συνεχίζεται η ανησυχία στο Open: Νέα εισήγηση σοκ στον Σαββίδη για κόψιμο της ψυχαγωγίας

Εντείνεται η ανησυχία μεταξύ των εργαζομένων του Open. 

Τα νούμερα πάνε από το κακό στο χειρότερο και όλη η ψυχαγωγία όχι απλά είναι μονοψήφια αλλά κάνει νούμερα κάτω από την ΕΡΤ2 και το Μακεδονία TV. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα το χθεσινό 1,6% της Μάριον Μιχελιδάκη που σε τέταρτο χτύπησε 0,8%.

Το πρώτο πρότζεκτ λοιπόν δεν βγήκε σε Λάτσιο και Μασούρου την ώρα που σχεδόν όλα τα μεγάλα ονόματα είναι κλεισμένα για την επόμενη σεζόν.

Και μπορεί ο Λάτσιος να προέρχεται από την ψυχαγωγία όμως πλέον στο Open είναι άλλη η θέση του ως Προέδρου του καναλιού.

Σύμφωνα με το nassosblog.gr, έχει και ο ίδιος εισήγηση ενώ υπάρχει αντίστοιχη και προς την ιδιοκτησία να πάει το πρόγραμμα για την επόμενη σεζόν φουλ ενημερωτικό με κάποια «διαλείμματα» ψυχαγωγίας που θα καλύπτονται από πακέτο ξένων και ελληνικών ταινιών.

Μοντέλο ΣΚΑΪ δηλαδή όταν το κανάλι επαναλειτούργησε τα πρώτα του χρόνια. Τουλάχιστον για την επόμενη σεζόν μέχρι να δουν που θα πάει η νέα οικονομική και ρωσικής προελεύσεως οικονομική κρίση.

Κάτι τέτοιο θα βγάλει τελείως πλέον το Open από το κάδρο του ανταγωνισμού και σίγουρα θα φέρει μεγάλες περικοπές και απολύσεις.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα