Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣυνεργάτιδα της Καινούργιου αποχαιρετά την εκπομπή, όμως… παραμένει στο Open

Συνεργάτιδα της Καινούργιου αποχαιρετά την εκπομπή, όμως… παραμένει στο Open

Δεν ήταν από την αρχή μαζί αλλά έδεσαν! Η Κατερίνα Λένη, που μαγείρευε για το «Ευτυχείτε» έγραψε το δικό της αποχαιρετιστήριο κείμενο χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της Καινούργιου! Μάλιστα αναφέρει κάπου «Τα ονόματα πάρα πολλά…».

Τέλος αφού εξηγεί πως ήταν η σεζόν για εκείνη, ανακοινώνει πως δεν θα συνεχίσει στο νέο «Ευτυχείτε» αφού γράφει « Εμείς θα τα λέμε από εδώ….Εις το επανιδείν αγαπημένοι μου!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ | Zappit

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

“Δε συνηθίζω να δείχνω τα αισθήματα μου, παρά μόνο στους δικούς μου ανθρώπους! Σήμερα λοιπόν το @eutixeite_opentv και η παρέα μου, κατέβασε αυλαία, για τις καλοκαιρινές διακοπές. Σαφώς φορτισμένο το κλίμα! Για όλη αυτή την τόσο ιδιαίτερη σεζόν, για όλες τις στιγμές μπροστά από τις κάμερες, μα και πίσω απο αυτές! Μια σεζόν που μου άνοιξε νέους ορίζοντες, με πολλές προκλήσεις, σε προσωπικό επίπεδο. Ένα ταξίδι που ξεκίνησε από ενα δικό μου στοίχημα και κατέληξε να είμαι μέλος αυτής της υπεροχής ομάδας. Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα αυτά που μοιραστήκαμε με όλη την ομάδα, η οποία είναι πολύ μεγάλη…. Τα ονόματα παρά πολλά! Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους έναν- έναν ξεχωριστά! Και φυσικά και όλους εσάς που με στηρίζετε όπως μπορείτε και μου δίνετε δύναμη να γίνομαι συνεχώς καλύτερη και να προσπαθώ περισσότερο!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!! Εύχομαι σε όλους, ανεξαιρέτως, να έχετε ενα υπέροχο καλοκαίρι, να ξεκουραστείτε, να γελάσετε, να ζήσετε, να προσέχετε την υγεία σας και να εξακολουθείτε να έχετε πίστη στο καλό!!!! Εμείς θα τα λέμε από εδώ…. Εις το επανιδείν αγαπημένοι μου!!!”

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα