Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣτον Κοκλώνη οι ψυχαγωγικές εκπομπές της TV! Έλεγχος του προγράμματος του Open,...

Στον Κοκλώνη οι ψυχαγωγικές εκπομπές της TV! Έλεγχος του προγράμματος του Open, συνεργασία με Alpha, Star, Mega, Nova

Αφεντικό της ψυχαγωγίας ο Νίκος Κοκλώνης. Η απόκτηση του ελέγχου του ψυχαγωγικού προγράμματος του Open πρέπει να θεωρείται δεδομένη, ενώ ο επιχειρηματίας εξελίσσεται σε κεντρικό τηλεοπτικό παράγοντα της χώρας.

Η συμφωνία που θα υποβληθεί στο ΕΣΡ δεν έχει αριθμητικούς όρους, προβλέπει όμως πως το σύνολο του προγράμματος του Open, πλην των ειδήσεων και των ενημερωτικών εκπομπών της αδειούχου εταιρείας Ραδιοτηλεοπτικής ΑΕ, θα παρέχεται από την εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη. Επί της ουσίας, το κόστος του προγράμματος και τα έσοδα –πλην των ειδήσεων και της αγοράς μισθωμένου προγράμματος– περιέρχονται στην Barkingwell Media.

Η συμμαχία Σαββίδη – Κοκλώνη θεωρείται καθοριστικής σημασίας. Από το κτίριο της Αττικής Οδού, η Barkingwell Media θα ελέγχει το πρόγραμμα του γειτονικού Open και παράλληλα θα παράγει εκπομπές και σόου για τους σταθμούς Alpha, Star και Mega. Η εταιρεία θα είναι σε θέση να παράγει πρωτότυπο πρόγραμμα για το Open και για άλλους σταθμούς εθνικής εμβέλειας, ενώ παράλληλα θα έχει παρουσία και στη Nova. Η δραματική σειρά «Μαύροι Πίνακες» της Barkingwell Media για το Star θα προβληθεί πρώτα στη συνδρομητική πλατφόρμα της United Media.

Η μισθοδοσία των εργαζομένων θα συνεχίσει να καταβάλλεται από τη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ, ενώ ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος θα λαμβάνει τις αποφάσεις για τον ενημερωτικό τομέα. Οι επιλογές για τη μετάδοση των ψυχαγωγικών εκπομπών και σειρών, όπως ο «Έρωτας Φυγάς», θα γίνεται από την Barkingwell Media. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε προσέγγιση και με τους υπόλοιπους ανταγωνιστικούς σταθμούς για να μετρηθούν οι αντιδράσεις, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την οικονομική δραστηριότητα των εταιρειών του Νίκου Κοκλώνη από την αρμόδια Αρχή.

Πηγή: typologies.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα