Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣτα χνάρια της Ράνιας Τζίμα: Η εντυπωσιακή αλλαγή της Αναστασίας Γιάμαλη στην...

Στα χνάρια της Ράνιας Τζίμα: Η εντυπωσιακή αλλαγή της Αναστασίας Γιάμαλη στην επίσημη φωτογράφιση του Mega (Vid)

H επίσημη επαγγελματική φωτογράφιση των παρουσιαστών του Mega έγινε πριν λίγες ημέρες και ο επίσημος λογαριασμός του μεγάλου καναλιού ανάρτησε το backstage βίντεο των φωτογραφίσεων στο Instagram. Μεταξύ αυτών ήταν και το backstage βίντεο της φωτογράφησης της Αναστασία Γιάμαλη.

Η πρώην παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Kontra έκανε το μεγάλο βήμα μετακομίζοντας στο Mega και το… γιόρτασε με μία φωτογράφισης υψηλού επιπέδου. Στο βίντεο η ίδια ποζάρει χαμογελαστή και ανανεωμένη. Πίσω της ακούγονται διάφορα ηχητικά αποσπάσματα από δηλώσεις της ή από τοποθετήσεις της σε πολλά σοβαρά κοινωνικά θέματα.

Εξάλλου η ίδια στο Mega πηγαίνει ως παρουσιάστρια καθαρά του ενημερωτικού τομέα, χτίζοντας το προφίλ της πολλά χρόνια είτε στο Kontra είτε στη δημόσια τηλεόραση. Οπότε και στο βίντεο της φωτογράφισής της έπρεπε να φανεί αυτό.

Η δημοσιογράφος φωτογραφήθηκε με τρία διαφορετικά σύνολα. Ένα ολόλευκο, ένα κατακόκκινο και ένα σκούρο μπλε, τα οποία η φωτογενής παρουσιάστρια υπηρέτησε εξίσου καλά στο τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφησης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mega TV (@megatvcom)

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα