Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣτα σκαριά σόου υπερπαραγωγή από τον Κοκλώνη με 100 κριτές

Στα σκαριά σόου υπερπαραγωγή από τον Κοκλώνη με 100 κριτές

Ο Νίκος Κοκλώνης σε νέο σόου στον Alpha με 100 κριτές; Αυτή κι αν είναι πρωτοτυπία! Το χρυσό παιδί της ελληνικής τηλεόρασης… λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά! Μετά το μουσικό σόου «J2US» ο επιτυχημένος παραγωγός θα παρουσιάσει το φιλόδοξο πρόγραμμα του BBC «All Together Now»!

Όλοι μαζί, λοιπόν, στη μουσική και στη χαρά μάς προτρέπει ξανά ο δημοφιλής παρουσιαστής, που με την αισιοδοξία του μας έχει χαρίσει κεφάτες παραγωγές και έχει κρατήσει ψηλά το ηθικό των τηλεθεατών μέσα στην πανδημία! Το σόου ξεκίνησε να μεταδίδεται το 2018 στο δημόσιο βρετανικό κανάλι και έκανε θραύση. Κύριο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μουσικού διαγωνισμού είναι ότι η κριτική επιτροπή δεν αποτελείται από τέσσερα μόνον άτομα, αλλά από… 100!

Το πάνελ με τα «παραθυράκια των 100», όπως λέγεται, αποτελούν ειδικοί, μεταξύ των οποίων συνθέτες, στιχουργοί και τραγουδιστές από όλο το φάσμα της μουσικής παραγωγής, ενώ οι διαγωνιζόμενοι είναι σόλο τραγουδιστές ή γκρουπ στα αρχικά τους βήματα που αναζητούν μία ευκαιρία και αναγνώριση από το ευρύ τηλεοπτικό κοινό.

Επειδή ο αριθμός των κριτών είναι πολύ μεγάλος και καθιστά ιδιαίτερα απαιτητική την παραγωγή του σόου, γίνονται συζητήσεις με την εταιρία διανομής του φορμάτ ώστε να υπάρξει… διαφοροποίηση ως προς τον αριθμό τους, κατεβάζοντας στο μισό τον αριθμό των κριτών που προβλέπει κανονικά το σόου, δηλαδή στους 50. Η απόφαση του Alpha για την οριστική επιλογή της μορφής που θα έχει η παραγωγή όταν θα βγει στον αέρα τον Απρίλιο αναμένεται τις αμέσως επόμενες εβδομάδες.

Πάντως, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ο Νίκος Κοκλώνης θα δώσει μέσα στην πανδημία και την οικονομική κρίση δεκάδες θέσεις εργασίας σε καλλιτέχνες και δημιουργούς από τον χώρο του ελληνικού πενταγράμμου και θεάματος! Εάν, τελικά, δεν βγει το «All Together Now», εναλλακτικά εξετάζεται από τον Αlpha και το μουσικό σόου «Rising Star», το οποίο είχαμε δει στον ΑΝΤ1 και πάλι με οικοδεσπότη τον Νίκο Κοκλώνη!

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα