Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣπύρος Σούλης: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι μνηστήρες κι η εκπομπή

Σπύρος Σούλης: Επιστρέφει στην τηλεόραση – Οι μνηστήρες κι η εκπομπή

Μια άκρως επιτυχημένη εκπομπή ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση και μαζί της ένα αρκετά αγαπητό πρόσωπο. 3,2,1 γκρεμίστε τα όλα τώρα, ετοιμάζεται να αναφωνήσει ξανά ο Σπύρος Σούλης!Ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε όσο λίγα στην ελληνική τηλεόραση, βάζει πλώρη για… επιστροφή!

Πλάνο από την εκπομπή με το δεξί

Ο αρχιτέκτονας και διακοσμητής Σπύρος Σούλης και η εκπομπή ‘Άλλαξε το’ επιστρέφει στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι από τη νέα χρονιά. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα και του Γρηγόρη Μελά, ο παρουσιαστής έχει δεχτεί κρούση για να επιστρέψει στην τηλεόραση. Μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής, μια μοντέρνα εκδοχή της δημοφιλής εκπομπής ετοιμάζεται να βγει ξανά στον αέρα. Σε ποιο κανάλι θα τη δούμε όμως;

Η αρχική προσέγγιση κάνει λόγο για προβολή της εκπομπής σε πλατφόρμα, σε πρώτο στάδιο, και στη συνέχεια την ελεύθερη τηλεόραση. Συνεπώς οι επίδοξοι μνηστήρες μειώνονται, με τον ANT1 να μοιάζει ως ο πιθανότερος προορισμός. Απομένουν ακόμα κάποιες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο πλευρών, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία!

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα