Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣούσουρο στο Netflix με την σειρά Maestro λίγες ημέρες μετά την ένταξη...

Σούσουρο στο Netflix με την σειρά Maestro λίγες ημέρες μετά την ένταξη της στην πλατφόρμα

O Maestro έκανε πρεμιέρα στην ελληνική τηλεόραση στις 13 Οκτωβρίου του 2022 και ο πρώτος κύκλος θα ολοκληρώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου με εννέα επεισόδια. Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ανακοίνωσε τον επερχόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς.

Στις 11 Νοεμβρίου του 2022, έγινε γνωστό πως η παγκόσμια συνδρομητική πλατφόρμα Netflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς.

Η σειρά αποτελεί την πρώτη ελληνική απόπειρα τηλεοπτικής σειράς που εισβάλλει στην πλατφόρμα. Από τον Δεκέμβριο λοιπόν, η σειρά είναι διαθέσιμη στο Netflix με τον τίτλο Maestro in Blue, αφού έχει ολοκληρωθεί η προβολή του πρώτου κύκλου στην ελληνική τηλεόραση.

Ο Ορέστης Εμμανουήλ, δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει στους ειδυλλιακούς Παξούς για να αναλάβει το τοπικό φεστιβάλ μουσικής. Εκεί, γνωρίζει την Κλέλια, μια 19χρόνη φιλόδοξη κοπέλα που θέλει να σπουδάσει μουσική στην Αθήνα. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων, αυτή είναι η ιστορία που κατάφερε να καθηλώσει το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και να δουν την αποθέωση οι πρωταγωνιστές της.

Τι συμβαίνει στο Netflix με τον Maestro

«Απο σήμερα λοιπόν ο Maestro μας στο Netflix. Αυτό και αν είναι ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο.. Ελλάδα και Κύπρο σε πρώτη φάση και σε λίγο καιρό και στις υπόλοιπες χώρες όλου του κόσμου.
Την σειρά στο εξωτερικό σύντομα θα έχουν την επιλογή να την παρακολουθήσουν στην γλώσσα μας (με υπότιτλους) αλλά και ντουμπλαρισμένη σε διαφορετικές γλώσσες ανάλογα την χώρα προβολής.
Our «Meastro» is on Netflix Greece and Cyprus from today and in 2 months in the rest of the world.
“Maestro in Blue” will be the international title and is opening worldwide around February or March..Looking forward!!!», ήταν η πρώτη ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη για την είσοδο του Maestro στο Netlix.

 

Λίγες ημέρες μετά και ο Maestro βλέπει την απόλυτη επιτυχία στο Netflix αφού βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στην πρώτη θέση των trends στην Ελλάδα, και έχει περάσει μέχρι και τις δυο πιο μεγάλες σειρές παγκοσμίως.

 

Netflix Maestro

 

Πηγή: Υouweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα