Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣκληρό παζάρι με την Τσαπανίδου και το OPEN – “Φύγε απο τον...

Σκληρό παζάρι με την Τσαπανίδου και το OPEN – “Φύγε απο τον Αντ1 εσύ και…”

Δεν φαίνεται να προχωρούν οι συζητήσεις με την Κάτια Μακρή για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open αντίθετα είναι στην τελική ευθεία αυτές με την Πόπη Τσαπανίδου για την ανάληψη του κεντρικού δελτίου ειδήσεων μετά την αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη το συμβόλαιο της οποίας με το κανάλι λήγει τυπικά στο τέλος Αυγούστου ενώ σύντομα αποχαιρετά κάνοντας χρήση της καλοκαιρινής της άδειας.

Σε αντίθεση με την ψυχαγωγία που στην κυριολεξία επικρατεί το απόλυτο μπάχαλο στην ενημέρωση παρά το πετσόκομα όλων των προηγούμενων χρόνων τα πράγματα είναι καλύτερα.

Με πρώτο διευθυντή ειδήσεων τον Δημήτρη Μιχαλέλη και στη συνέχεια στη νέα εποχή του Χρήστου Παναγιωτόπουλου ο ενημερωτικός τομέας του Open αν και χαμηλά σε τηλεθέαση έχει αντανακλαστικά. Γιατί και αυτός που έστησε το μαγαζί αλλά και αυτός που το συνέχισε έχουν μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση και μπορούν και οι δύο να δουλέψουν με μεγάλα μπάτζετ αλλά μπορούν και με μικρότερα.

Η Πόπη Τσαπανίδου ζητά ισχυρές διασφαλίσεις για να μετακομίσει από τον ΑΝΤ1 στο Open.

  • Α: Να μην υπάρξει συρρίκνωση του ενημερωτικού τομέα
  • Β: Να έχει λόγο στη διαμόρφωση της δομής και της θεματολογίας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων
  • Γ: Να παίρνει αξιοπρεπές Lead In και τέλος αλλά σημαντικότερο να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με το Open έχοντας εκείνη στα χέρια της την option του «+1».

Συνήθως στα κανάλια συμβαίνει το αντίθετο. Μάλλον εδώ θα υπάρξει μια μέση λύση με το +1 να ενεργοποιείται μόνο εφόσον το θέλουν και οι δύο πλευρές. Τώρα όσον αφορά στη σχέση της δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1 παραμένει άριστη ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο περαιτέρω αξιοποίησής της.

Δεν σχεδιάζεται κάποια καινούργια ενημερωτική εκπομπή ενώ το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εκφωνεί η Μαρία Σαράφογλου και αυτό του Σαββατοκύριακου η Ρίτσα Μπιζόγλη.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα