Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣκληρή κριτική στη Ζέτα Μακρυπούλια από τη Ντέπυ Γκολεμά για την...

Σκληρή κριτική στη Ζέτα Μακρυπούλια από τη Ντέπυ Γκολεμά για την περιγραφή του «ΠΑΟΚ» ως «Βουλγαρία» στο Ρουκ Ζουκ

Η Ντέπυ Γκολεμά έθιξε το πρόσφατο περιστατικό που συνέβη στον αέρα του “Rouk Zouk” το οποίο προκάλεσε τη σφοδρή αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσα από τη στήλη της “Μέχρι Κεραίας”. Η γνωστή δημοσιογράφος άσκησε κριτική στη Ζέτα Μακρυπούλια με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.
“Ένα “Rouk Zouk” την ημέρα τον εχθρό τον κάνει πέρα… Το θέμα δεν είναι ότι πρόκειται για σαχλό παιχνίδι όπου πήγαν και έπαιξαν συνάδελφοι μου κάποτε, γιατί ο καλός σκοπός απενοχοποιεί την κάθε βλακεία. Το θέμα είναι ότι οι παίκτες κάνουν πλάκες που μπορούν να αποβούν μοιραίες, αν – ας πούμε- η παρουσιάστρια είναι κάπως σαν “μη μου τους κύκλους τάρρατε” Τι; Όχι;” σημείωσε η Ντέπυ Γκολεμά στην αρχή.

Διαβάστε κι εδώ – Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την περιγραφή του «ΠΑΟΚ» ως «Βουλγαρία» στο Ρουκ Ζουκ

Στη συνέχεια, πέρασε στον χειρισμό της κατάστασης από την πλευρά του καναλιού: “Βεβαίως η εκπομπή ήταν μαγνητοσκοπημένη και κάποιος έπρεπε στον τεχνικό έλεγχο να εντοπίσει την αστοχία, αλλά ποιος έχει μυαλό στον ΑΝΤ1 τώρα που οι “Άγριες Μέλισσες” είναι στη Χούντα, ο Λάμπρος εξορία και η πατρίς στα χέρια αυτού του τρελάρα του Ακύλα;”.

Για την επόμενη μέρα του συμβάντος, η Ντέπυ Γκολεμά σημείωσε: “Ο ΑΝΤ1 έριξε ένα “είναι προφανές ότι το συγκεκριμένο απόσπασμα μεταδόθηκε στον αέρα του σταθμού από πολύ σοβαρό λάθος. Είναι αυτονόητο ότι αυτό δεν θα επαναλαηφθεί”. Τι τη θέλατε και εσείς τη Βουλγαρία; Βάλτε μία Ζουαζιλάνδη να είμαστε όλοι ήσυχοι. Και προπαντός η Ζέτα…”.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα