Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΪ vs Γεωργίου: Η ανακωχή και το τίμημα

ΣΚΑΪ vs Γεωργίου: Η ανακωχή και το τίμημα

Αν και φαίνεται να βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στον Ανδρέα Γεωργίου και το ΣΚΑΪ, τα «απόνερα» της κόντρας τους είναι ακόμα εμφανή.

Και μετά τον πόλεμο έρχεται συνήθως η ειρήνη. Έτσι, μετά την κόντρα που προκάλεσε η ανακοίνωση του MEGΑ για τον Ανδρέα Γεωργίου και την επικείμενη συνεργασία τους με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ήρθε η ανακωχή ανάμεσα στις δυο πλευρές. Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες μου, οι δυο πλευρές τελικά τα βρήκαν. Συνομίλησαν και βρέθηκε η χρυσή τομή ώστε να καταφέρουν να βγάλουν τη σεζόν μέχρι τον Ιούνιο οπότε και ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Ανδρέα Γεωργίου με τον ΣΚΑΪ.

Οι επιπτώσεις της κόντρας ΣΚΑΪ – Γεωργίου

Στο πλαίσιο μάλιστα αυτό αποφασίστηκαν αλλαγές στον προγραμματισμό του σταθμού μειώνοντας ακόμα περισσότερο τις 8 Λέξεις σε διάρκεια. Και παρά το γεγονός ότι το κανάλι ισχυρίζεται ότι η μείωση στη διάρκεια έχει να κάνει για να ολοκληρωθεί η σειρά τον Ιούνιο, φαίνεται πως ο χαρακτήρας της είναι περισσότερο τιμωρητικός βρίσκοντας το πάτημα για να φέρουν το Survivor ακόμα πιο νωρίς στο πρόγραμμα. Εφεξής τα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΪ πετσοκόβονται και γίνονται ωριαία, ενώ η μία παραπάνω μέρα που είχε ακουστεί ότι θα έδιναν στον Ανδρέα Γεωργίου – η Παρασκευή δηλαδή – σας αποτέλεσμα της μείωσης των επεισοδίων πέφτει κυριολεκτικά στο κενό και δεν θα δοθεί τελικά ποτέ.
Έτσι, οι “8 Λέξεις” από εκεί που ολοκληρώνοντας στις 22.15, από την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου θα τελειώνουν στις 22.00 οπότε και θα αρχίζει το “Survivor”, το οποίο παίρνει και ένα τέταρτο παραπάνω προβολής, προκαλώντας εκ νέου αναστάτωση στον προγραμματισμό των αντίπαλων καναλιών που βλέπουν τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται μπροστά στον οδοστρωτήρα που ακούει στο όνομα “Survivor”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα