Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΣΚΑΪ: Full restart στο κανάλι τον Απρίλιο για χάρη της τηλεθέασης –...

ΣΚΑΪ: Full restart στο κανάλι τον Απρίλιο για χάρη της τηλεθέασης – Όλες οι αλλαγές

Ο προγραμματισμός του σταθμού αλλάζει μετά και το τέλος της καθημερινής σειράς «Μόλις χθες» που θα ρίξει πρόωρα αυλαία στα τέλη Μάρτη μετά τις χαμηλές πτήσεις που παρουσίαζε στους πίνακες τηλεθέασης και έδινε χαμηλό lead in στο δελτίο ειδήσεων.

Το κανάλι του Φαλήρου τη φετινή σεζόν μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές που γίνονται στο πρόγραμμα εν μια νυκτί, αφού όλοι κυνηγούν-και πώς όχι;- τα νούμερα τηλεθέασης.

Έτσι φαίνεται πως από τον Απρίλη ο ΣΚΑΪ κάνει full restart με νέες πρεμιέρες σαν να ξεκινά μια νέα σεζόν έστω και διάρκειας δύο μηνών μέχρι το καλοκαίρι.

Δεν είναι όμως η μοναδική αλλαγή που γίνεται στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς αλλάζει ώρα και από τις 4 Απριλίου θα ξεκινά μια ώρα αργότερα δηλαδή στις 16:00 και για δύο ώρες.

Το ρεπορτάζ θέλει τον Νίκο Μουτσινά εδώ και πολύ καιρό να θέλει αυτή την αλλαγή στην εκπομπή του και μάλιστα αυτή θα είναι και η ώρα την επόμενη σεζόν που θα ξεκινά το «Καλό Μεσημεράκι».

Αξίζει να σημειωθεί πως μια ακόμη εκπομπή θα ξεκινήσει στις αρχές Απριλίου στον ΣΚΑΪ. Ο chef Αλέξανδρος Παπανδρέου την Κυριακή 3 Απριλίου στις 17.40 κάνει πρεμιέρα με μια μαγειρική εκπομπή που θυμίζει πολύ την εκπομπή του Βασίλη Καλλίδη αφού και αυτός θα βγαίνει από το στούντιο και θα παίρνει τους δρόμους, μεταφέροντας τις μαγειρικές του γνώσεις εκτός κουζίνας και θα μας αποκαλύπτει τα πάντα για το ΒΒQ.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα